Содржина

1979. године у Ватикану, свештеник добија обавештење да ќе бити роѓена девојчица за коју пророчанство тврди да ќе кроз двадесет година постати Сотонина невеста. Роѓењем њиховог детета, означиќе крај човечанства. Двадесет година касније, у Њујорку, земља ишчекује долазак 2000. године, при чему се једни радују невиѓеном слављу док други упозоравају на могуќе проблеме. Бивши полицајац, господин Кејн је на рубу самоубиства откако је трагично изгубио породицу. Са својим партнером Бобијем, ради као стручњак за сигурност и због депресије све више пије. Кад у граду зареѓају необичне несреќе, господин Кејн ќе се наќи усред остварења пророчанства које каже да ќе Сотона уочи доласка 2000. године потражити нову невесту. То је двадесетогодишња Кристин Јорк која годинама патио од страшних визија.

Слики

Последњи даниПоследњи даниПоследњи даниПоследњи даниПоследњи даниПоследњи даниПоследњи даниПоследњи даниПоследњи даниПоследњи даниПоследњи даниПоследњи даниПоследњи дани

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.