Michael Cera

Vendi: Canada

Gjinia: M

Ditëlindje: 1988-06-07

Biografi
Michael Austin Cera (pronounced /ˈsɛrə/; born June 7, 1988) is an award-winning Canadian actor best known for his roles in Arrested Development, Youth in Revolt, Superbad, Scott Pilgrim vs. the World, and Juno.

Aktor:

 1. ...
  Brother
 2. ...
  Little Gizmo
 3. ...
  Taylor
 4. ...
  Gordy Jr. (10 Years)
 5. ...
  Brandon McKinley
 6. ...
  Jesse Wade Thompson
 7. ...
  Young Ted Welsh
 8. 8. Braceface (2001), seriale
  ...
  Josh Spitz
 9. ...
  Chuck Age 8 and 11
 10. ...
  George-Michael Bluth
 11. ...
  Johnny Raphael
 12. ...
  Dorry Carr
 13. 13. Xhuno (2007), Film
  ...
  Paulie Bleeker
 14. 14. Superbad (2007), Film
  ...
  Evan
 15. ...
  Fred
 16. ...
  Nick
 17. ...
  Sal Viscuso
 18. 18. Viti Një (2009), Film
  ...
  Oh
 19. ...
  Nick Twisp / Francois
 20. ...
  Michael Cera
 21. ...
  Scott Pilgrim
 22. ...
  Wally
 23. ...
  Michael Cera
 24. ...
  Brink
 25. ...
  Jamie
 26. ...
  Bartender / Grandmaster Mike
 27. ...
  Jackie the Talent Agent
 28. ...
  Tommy
 29. ...
  Barry (voice)
 30. ...
  Remy
 31. 32. Lemon (2017), Film
  ...
  Alex
 32. ...
  Phil
 33. ...
  Player X
 34. ...
  Peter
 35. 36. Tajrëll (2018), Film
  ...
  Alan
 36. 37. Spivak (2018), Film
  ...
  Robby LeBeau
 37. 38. Cryptozoo (2021), Film
  ...
  Matthew (voice)
 38. ...
  Hank (voice)
 39. 40. Life & Beth (2022), seriale
  ...
  John
 40. ...
  Self - Contestant
 41. 42. Barbi (2023), Film
  ...
  Allan
 42. ...
  Eric

Regjisori:

 1. ...
  executive producer

Zeri:

 1. ...
  Barry
 2. ...
  Robin / Dick Grayson
 3. ...
  Garry Shandling
 4. ...
  Matthew
 5. ...
  Hank
 6. ...
  Armen

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.