Roger Birnbaum

actor

Regjisori:

 1. ...
  producer (uncredited)
 2. ...
  executive producer
 3. ...
  executive producer
 4. ...
  executive producer
 5. ...
  executive producer
 6. 17. Holy Man (1998), Film
 7. ...
  executive producer
 8. ...
  executive producer
 9. ...
  executive producer
 10. 24. Ora Pik 2 (2001), Film
 11. 27. Braktisja (2002), Film
 12. ...
  executive producer
 13. 30. Galeta (2003), Film
  ...
  executive producer
 14. 31. Rekruti (2003), Film
 15. ...
  executive producer
 16. ...
  executive producer
 17. ...
  executive producer
 18. ...
  executive producer
 19. ...
  executive producer
 20. ...
  executive producer
 21. 46. Superqeni (2007), Film
 22. 47. Ora pik 3 (2007), Film
 23. ...
  executive producer
 24. ...
  executive producer
 25. ...
  executive producer
 26. ...
  executive producer
 27. ...
  executive producer
 28. 57. Fenomeni (2008), Film
  ...
  executive producer
 29. ...
  executive producer
 30. ...
  executive producer
 31. 62. Turisti (2010), Film
 32. ...
  executive producer
 33. ...
  executive producer
 34. 65. Footloose (2011), Film
  ...
  executive producer
 35. 66. Betimi (2012), Film
 36. ...
  executive producer
 37. 68. Robokopi (2014), Film
  ...
  executive producer
 38. 70. Amaneti (2018), Film
 39. 71. Xhami (2019), Film
  ...
  executive producer

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.