poster

Nešto lepo

Nešto lepo


Ku ta shikojmë
Shfaqja nuk është në dispozicion

Radio-televizija Srbije vam sa ponosom predstavlja male dramske vinjete NEŠTO LEPO, nastale iz bogate pisane zaostavštine Slobodana Stojanovića, koje u kulturi, umetnosti i životu na neki način primećuju "Nešto lepo".

Dragan Nikolić vam priča priče po tekstovima Slobodana Stojanovića, jer po rečima samog pisca: razlog za ispovest, ako bi tako moglo da se nazove to sećanje, jeste potreba da se čovek na kapiji ulaska u starost, bojažljivo osvrne i vidi šta je to kroz godine uradio; da li da u svoj svojoj snazi oseti greh i žal za izgubljenim vremenom ili da razmisli šta bi još mogao da radi, završava, počinje i čak prepravlja i zato: „daće Dobri Bog, možda, još neku godinu za kaznu , a verovatno i za ispravku".

REKOMANDIMET
  • RTS Lab

    image
  • Savin vrt (2019)

    image
    Redakcija za nauku, Obrazovno-naučnog programa RTS počinje sa emitovanjem dokumentarne serije "Savin vrt" u pet epizoda povodom osam vekova od sticanja...
  • Planeti i ngrirë (2011)

    image
    Focuses on life and the environment in both the Arctic and Antarctic.
  • The Mating Game (2021)

    image
    Filmed in 22 counties, it follows 80 unique species on how they pursue a mate, from the beginning of the courtship to how they overcome enormous obstacles in the...
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.