poster

U svom filmu

U svom filmu (2017)

Talk-show | Kroaci

Ku ta shikojmë
Shfaqja nuk është në dispozicion
Vlerësimi i përdoruesit: 2/10

Tončica Čeljuska će pokazati da iza svakoga uspjeha stoji osoba koja se držala svog filma.
Gosti u emisiji bit će uspješni pojedinci - poslovni ljudi, znanstvenici, umjetnici, sportaši i političari, koji će u pedeset minuta s gledateljima podijeliti svoje iznimne priče. Prva će za to priliku imati Sandra Perković, olimpijska pobjednica i svjetska prvakinja u bacanju diska. Njezina priča nadahnjuje mlade ljude, ali i sve generacije, a osobito žene jer pokazuje kako se životne okolnosti i pojedini događaji koji vam ne idu na ruku mogu pretvoriti u pobjede.
Ovom emisijom autorica Tončica Čeljuska publici želi pokazati kako iza svakoga uspjeha stoji osoba koja je donijela odluku i držala se svojega filma, unatoč svemu, a njihove pozitivne priče mogu potaknuti druge da se i od svoje priče potrude učiniti nešto dobro.
Za emisiju U svom filmu novinarka Danijela Stanojević osmišljavat će uvodne priloge, svojevrsni životni vremeplov odabranih gostiju, a novinarka Koraljka Maričić i snimatelj Natanael Đuran u rubrici Svjedoci svojega života kroz anegdote i sjećanja životnu priču gostiju prikazat će u novom svjetlu.

REKOMANDIMET
  • La vita in Diretta (1992)

    image
    La storica trasmissione pomeridiana di Rai1 si presenta all'appuntamento invernale con un progetto rinnovato. Tutti i giorni "live" l'attualità, la cronaca, le...
  • Bardh a Zi (2009)

    image
    Një program nga Ornela Gaçe dhe Erion Kristo. Në këtë emsion trajtohen problematikat aktuale, një emission që ka si mesazh thirrjen për reagimin ndaj...
  • Pomeriggio Cinque (2008)

    image
    Various current topics are dealt with by the host and guests.
  • Markus Lanz (2008)

    image
    Markus Lanz hosts his own talk show.
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.