poster

Zdravlje na kvadrat

Zdravlje na kvadrat (2016)

Stil jetese, info | Kroaci

Ku ta shikojmë
Shfaqja nuk është në dispozicion

SEZONI: 1

EPISODI: 95

PëRMBLEDHJE

Ambroziju možemo naći u okućnicama, na grobljima, praktički svuda oko nas. Problem koji ambrozija uzrokuje ljudima taj je da ima visok alergeni potencijal. Alergija na ambroziju aktualna je u ljetnom periodu, najviše u kolovozu. Ekipa 'Zdravlja na kvadrat' u ovotjednoj emisiji otkriva značajke alergije na ambroziju.
Onda kada postoji disparitet između količine i vrste informacija koje su nam dostupne, kojima smo bombardirani te naše sposobnosti da te informacije obradimo, iz istih izvučemo neko značenje, i bolje ih razumijemo - onda nastupa tzv. informacijski stres. Kako prepoznati ovo stanje i kako se s njime nositi saznajte u 'Zdravlju na kvadrat'.
Mononukleoza ili tzv. bolest poljupca prenosi se slinom, a uzrokuje ju Epstein - Barrov virus koji spada u skupinu herpes virusa. Zbog sličnosti simptoma, ovu bolest često se miješa s gnojnom anginom. U emisiji saznajte koji su njezini simptomi i kako se liječi.
Mnogi imaju poteškoća s razumijevanjem razlike između kratkovidnosti i dalekovidnosti, i što zapravo te razlike znače kada je u pitanju vid. S obzirom na to da su kratkovidnost i dalekovidnost dva različita pojma, imaju i drugačije karakteristike.

Fotot

Zdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadrat

Rishikime


Ska rishikime
REKOMANDIMET
  • X-Style (2012)

    image
    Il settimanale dedicato alle nuove tendenze della moda, costume, personaggi e lifestyle.
  • À l'Affiche

    image
  • Klima Update (2021)

    image
  • LIKE Tutto ciò che piace

    image
    Like, Tutto cio' che piace - magazine di approfondimento di moda, viaggi, innovazione, tecnologia, salute ed economia.
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.