City Folk 2017. Best of - Amsterdam, Dhaka, Ljubljana

City Folk


Ku ta shikojmë
Shfaqja nuk është në dispozicion

EPISODI: 1

PëRMBLEDHJE

CITY FOLK - serijal o običnim, a ipak malo neobičnim stanovnicima europskih i svjetskih metropola jedna je od najdugovječnijih EBU-ovih koprodukcija. U dvadesetoj sezoni emitiranja HRT od ovog ponedjeljka donosi izbor "Best of City Folk" gdje ćemo u osam epizoda otkriti čemu se, primjerice, nadaju stanovnici Ljubljane, što veseli one iz Lisabona ili Haaga, a što pokreće Zagrepčane.
Svaka epizoda vodi nas u tri različita grada, a otvaraju ih Amsterdam, Dhaka i Ljubljana. Son Slot pjeva karaoke u snježnobijelom kaubojskom odijelu, a tek rijetki znaju kako se nosi sa svojom traumatičnom životom pričom. Supruga mu je preminula nakon brutalnog napada susjeda...
Rabik Hasan živi na željezničkom kolodvoru u Dhaki. Promatra vlakove i sanja vratiti se u svoje selo, ali za to nema dovoljno hrabrosti. Neja iz Ljubljane je, pak, najhrabrija tinejdžerica u Ljubljani. Ona je slikarica i pjevačica, no njezin je svaki dan izazov s kojim bi se malo tko mogao nositi.
Otvoreno, iskreno, dirljivo - pred nama se otvaraju priče ljudi koje svjedoče da smo unatoč mnogim razlikama svi jednaki ispod kože.

Rishikime


Ska rishikime
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.