poster

Torino: Izbor za pjesmu Eurovizije 2022. - finale

Torino: Izbor za pjesmu Eurovizije 2022.


Ku ta shikojmë
Shfaqja nuk është në dispozicion

PëRMBLEDHJE

Glasujte za svoje favorite u ovom najvećem glazbenom televizijskom događaju na svijetu i uživajte u raznolikosti i posebnosti brojnih izvedbi.
Velika završnica ovogodišnjeg 66. natjecanja za pjesmu Eurovizije održava se kao i poluzavršnice u dvorani Pala Alpitour u Torinu. Kao i u dvjema polufinalnim večerima, voditelji su svjetski poznata pjevačica Laura Pausini, radijski voditelj Alessandro Cattelan i glazbenik Mika - Michael Holbrook Penniman. Tema mira u središtu je ovog izdanja Eurosonga.
Za pobjedu na Eurosongu natječe se 20 zemalja koje su svoj nastup izborile u poluzavršnicama, zatim zemlja domaćin, Italija, koja je to osigurala pobjedom na Eurosongu 2021., kao i još 4 zemlje izravne finalistice: Ujedinjeno Kraljevstvo, Francuska, Njemačka i Španjolska.
Više o glasovanju doznajte na stranicama Teleteksta HRT-a.

Fotot

Torino: Izbor za pjesmu Eurovizije 2022. - finale

Rishikime


Ska rishikime
REKOMANDIMET
  • Në kurthin e Piter Panit

    image
    Talent-show me femijet "me te zgjuar" dhe te ftuar speciale VIP. Nje format "I ngrohte", I kendshem, me shume batuta humori, me femije talente qe nuk I keni pare...
  • Spiti Me To Mega (2020)

    image
  • E diela Shqiptare

    image
    Programi i te dieles tuaj nga Ardit Gjebrea, me dashuri dhe surpriza, me emocione gezimi, por edhe trishtimi. Fati, dikujt i ndryshon edhe jeten. argetim dhe...
  • Hallakama e verës

    image
    Emision qe I kushtohet zbavitjes dhe nderveprimit me shikues ne te cilin trajtohen tema te ndryshme aktuale.
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.