poster

Ja to tako

Ja to tako (2013)

Talk-show | Serbi

Ku ta shikojmë
Shfaqja nuk është në dispozicion

PëRMBLEDHJE

Da li postoji razlika izmedju nečije slike u medijima i privatno? Da li poznati uživaju više od običnih ljudi i kako? Koje praktične savete za bolji život nam mogu dati stručnjaci? Ovaj zabavni talk show koji se gleda u dahu, u novoj sezoni, ugostiće zvezde koje retko pričaju za medije. Sledeći želje gledalaca emisija će se baviti stilom života poznatih, koji će kuvati, ići na pijacu ili u noćni provod… i pričati o svojim navikama, porocima i načinima opuštanja. Svoje mesto u fotelji kod Ivane Baltić zauzeće i najveći sportski, muzički ili glumački talenti dok će savete za jednostavniji i bolji život davati i poznati i stručnjaci iz raznih oblasti. U trećoj sezoni ekipa emisije"JA TO TAKO" biće i Vaše oči i uši na nekim od dogadjaja koji Vas je najviše interesovao, a tri najzanimljivija pitanja gledalaca postaviće gostima u studiju.

Rishikime


Ska rishikime
REKOMANDIMET
  • Komedianët

    image
  • Pushime on Top

    image
    "Pushime on Top" është guida e ditëve të nxehta të verës. Publiku që qëndron në shtëpi mund të këshillohet për destinacione të ndryshme, mundësi pushimi dhe...
  • I Lunatici

    image
    Roberto Arduini e Andrea Di Ciancio accompagnano il popolo della notte tra argomenti di attualità e costume.
  • Get Up, Stand Up

    image
    Get Up, Stand Up sjell një frymë të re të emisioneve të mëngjesit në ekranet tona.
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.