Na početku serije detektivi Odjela teških zločina policije u Los Angelesu još se nisu oporavili od odlaska šefice Brende Leigh Johnson (Kyra Sedgwick u Završnom udarcu) i spoznaje da sada glavnu riječ vodi kapetanica Raydor (McDonnell). Za razliku do nekadašnje šefice, Raydor je odlučila da će pod njezinim vodstvom odjel više raditi kao tim te da će ona dijeliti zasluge sa svojim kolegama. No za Raydoricu najteži će posao biti zadobiti potpuno povjerenje njezinih detektiva koji ne zaboravljaju tako lako njezinu dugu povijest unutarnjih istraga kojima su meta bili oni i njihova bivša šefica. Osobito je problematičan poručnik Provenza (Bailey), veteran u odjelu, koji teško prihvaća zapovijedi od osobe za koju misli da ne zna koliko i on.
Ostale članove ekipe čine poručnik Andy Flynn (Denison), koji voli svoj posao, ali katkad ga u izvršavanju istog omete prijateljstvo s Provenzom; poručnik Mike Tao (Chan), sveznalica kad je u pitanju tehnologija; uživa u rješavanju slučaja s pomoću svoje stručnosti; detektiv Julio Sanchez (Cruz), koji je dobro upoznat s kompleksnošću rata protiv bandi u Los Angelesu i katkad zna zastrašiti osumnjičene i Buzz Watson (Keene), tehničar u sobi s elektronikom i snimatelj sve dokumentacije s mjesta zločina za Odjel teških zločina. Uz njih, nakon što je u jednom slučaju bila vrijedan izvor, policajaka na tajnom zadatku, policijska i vojna veteranka, detektivka Amy Sykes (Giovanni) premještena je u Teške zločine, a Raydorica u zaštitu uzima Rustyja Becka (Martin), nakon njegova bijega od udomitelja.

Emitovanje na kanalima:

VOXup  NOVA TV  

Sledeće epizode:

ponedeljak
00:15
Teški zločini
utorak
04:00
Teški zločini
subota
03:50
Teški zločini 4, ep. 4
nedelja
05:25
Teški zločini 4, ep. 5
nedelja
20:15
Teški zločini
nedelja
21:05
Teški zločini
nedelja
22:00
Teški zločini
nedelja
22:40
Teški zločini
nedelja
23:30
Teški zločini
22.4.24.
00:20
Teški zločini
22.4.24.
04:55
Teški zločini 4, ep. 6
28.4.24.
03:15
Teški zločini
28.4.24.
03:55
Teški zločini
29.4.24.
04:45
Teški zločini 4, ep. 7

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.