Ocena: 9.5/10
Ocena korisnika: 9.9/10
(62 glasova)

SINOPSIS

Kad divlja svinja donese na svet trinaest prasadi, ona tada “trinaesto prase” odbacuje jer ono nema mesto za sisanje i ono najcešće ugine. Ova dokumentarna drama iz životinjskog sveta priča o surovosti prirode prema neželjenom “trinaestom prasetu” koje smo u filmu nazvali Gile – baksuz. Ipak, odbačenog Gileta prihvata i pruža mu utočište jedna druga životinjska vrsta, srna i njeno lane.

Scenarista:
Producent: Petar Lalović
Narator: Petar Kralj
TRAJANJE: 109 min

Fotografije

Svet koji nestaje

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Radost razvoja veštačke inteligencije (2018)

    image
    Profesor Džim al Kalili ima optimističan pogled na unapređenja u veštačkoj inteligenciji. Pokazuje kako napredak menja naš svet i naš pogled na inteligenciju i...
  • Najsmrtonosnija ajkula (2016)

    image
    Doktor Majkl Domejer i dr Beri Brus tragaju za retkim belim ajkulama koje žive u okeanu. Oni žele da provere da li je ova vrsta zaista najopasnija vrsta ajkule na...
  • U korak sa ravnodnevnicom (2020)

    image
    Drevni narodi skrivali su svoja znanja o astronomiji u svojim hramovima i palatama. Hramovi i palate građeni su da se poklope sa Suncem istog dana u čitavom svetu.
  • Restoran koji sagoreva kalorije (2020)

    image
    Dobro došli u jedinstveni restoran gde iza kulisa nije samo kuhinja, već tajna teretana i vojska vežbača, čiji je cilj sagorevanje svake kalorije koju gosti pojedu.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.