Uvjeti korištenja

Uvod

Za vrijeme korištenja TvProfil stranice, primjenjuju se ovdje navedena Pravila i uvjeti korištenja, kao i svi važeći i primjenjivi zakoni. TvProfil zadržava pravo promjene ovih Pravila i uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave. Promjene stupaju na snagu trenutkom objave. TvProfil nije odgovoran za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.
Prihvaćanjem ovih uvjeta korištenja korisnik se slaže da će usluge TvProfil portala uključivati reklame, raznorazne obavijesti, poruke administratora i slične poruke za obavještavanje posjetitelja/korisnika portala, a za normalno funkcioniranje svih usluga i sadržaja portala.

Pravila o privatnosti / Privacy policy

Kliknite na ovaj link kako bi ste pročitali pravila o privatnosti

 

Uporaba i zaštita podataka

Pri registraciji i korištenju TvProfil portala, dužni ste osigurati potpunost, istinitost i točnost podataka koje dajete. TvProfil poduzima sve kako bi zaštitio privatnost osobnih podataka oglašivača u smislu Zakona o zaštiti osobnih podataka, te će oni biti korišteni samo u svrhu spajanja oglašivača i korisnika. Korištenjem TvProfil-a suglasni ste da podaci/informacije koje ste predali budu dostupni na uvid svima koji su za iste zainteresirani, sukladno ovim Pravilima i uvjetima korištenja. Svi podaci i fotografije postavljene od strane korisnika, a označene poljem "privatno" neće biti dostupne javnosti. To znači da nisu dostupne niti jednom korisniku TvProfil portala kao niti jednom zaposleniku TvProfil tima. Svi korisnici TvProfil portala mole se da prilikom postavljanja fotografija na TvProfil, a koje nisu njihovo vlasništvo poštuju autorska prava istih te da prilikom njihova postavljanja zatraže odobrenje njihovog autora ili vlasnika.

 

Zaštita autorskih prava

Podaci na TvProfil-u su zaštićeni Zakonom o autorskom pravu. Autorska prava koja se odnose na TvProfil uključuju tekstove, njihovo oblikovanje, slikovne sadržaje i druge grafičke prikaze koji pripadaju TvProfil-u te dozvolu pružatelja usluge i/ili oglašivača. Podaci se mogu koristiti samo na način predviđen ovim Pravilima i uvjetima korištenja. Korištenjem podataka u druge svrhe, kao i kopiranjem, prijepisom, distribuiranjem podataka, bez odobrenja, postupate protivno Zakonu o autorskom pravu te podliježete sankcijama. TvProfil se izuzima od odgovornosti i/ili sudjelovanja u eventualnim sporovima u vezi s povredom i zaštitom autorskih prava oglašivača na TvProfil-u.
Podaci na TvProfil-u su zaštićeni Zakonom o autorskom pravu. Autorska prava koja se odnose na TvProfil uključuju tekstove, njihovo oblikovanje, slikovne sadržaje i druge grafičke prikaze koji pripadaju TvProfil-u te dozvolu pružatelja usluge i/ili oglašivača. Podaci se mogu koristiti samo na način predviđen ovim Pravilima i uvjetima korištenja. Korištenjem podataka u druge svrhe, kao i kopiranjem, prijepisom, distribuiranjem podataka, bez odobrenja, postupate protivno Zakonu o autorskom pravu te podliježete sankcijama.
TvProfil Box (Phazer Box) je zaštićen zakonom o autorskim pravima i svako neovlašteno korištenje i modificiranje bez pismenog dopuštenja smatrat će se povredom autorskih prava. Phazer box modul je dozvoljeno koristiti isključivo u njegovom izvornom obliku.

 

Isključenje iz uporabe - naknada štete

TvProfil zadržava pravo da iz daljnje uporabe stranica isključi onog korisnika koji na bilo koji način krši Pravila i uvjete korištenja, na bilo koji način ometa rad stranica ili na bilo koji način vrijeđa prava korisnika i oglašivača. TvProfil zadržava pravo da iz daljnje uporabe stranica isključi onog korisnika koji zlouporabljuje objavljene podatke ili na bilo koji način neovlašteno koristi TvProfil, a osobito u smislu:

 • Kopiranja sadržaja objavljenog na TvProfil i objave u/na nekom drugom mediju oglašavanja
 • Lobiranja oglašivača TvProfil na oglašavanje na sličnim stranicama, ili u drugim medijima oglašavanja, na način da ih kontaktira na bilo koji način i nudi im svoje usluge
 • TvProfil, uz isključenje takvog korisnika, može zahtijevati naknadu za nastalu štetu ili izgubljenu dobit.

 

Jamstvo

TvProfil ne jamči:

 • točnost, potpunost, kvalitetu i istinitost TV rasporeda ili teksta koji ih opisuju
 • nadležnost druge strane u zaključivanju sporazuma, ispravnost, potpunost i točnost osobnih podataka oglašivača, koje
 • na stranicama neće biti pogrešaka i/ili da će funkcionirati bez prekida u svakom trenutku
 • da će treća strana legalno koristiti stranice TvProfil cijelo vrijeme.

 

Odgovornost TvProfil-a

TvProfil se, do maksimalne zakonom dopuštene odgovornosti, izuzima od bilo kakve štete, gubitka ili ozljede koji mogu nastati izravno ili posredno zbog:

 • Korištenja stranice TvProfil
 • Korištenja stranica na koje vode linkovi sa stranice TvProfil
 • Informacija na stranici TvProfil
 • Postupaka koji su poduzeti ili nisu poduzeti u vezi s informacijama na stranici TvProfil
 • Uporabe, nemogućnosti uporabe ili zlouporabe bilo koje od gore navedenih stranica"
 • TvProfil ne može snositi nikakvu odgovornost zbog bilo kojeg sadržaja prikazanog na stranicama trećih osoba na koje može dopustiti povremen pristup. Bilo koji takav pristup ne može se tumačiti u smislu predstavljanja veze s TvProfil, niti podupiranja takvih stranica od strane TvProfil. TvProfil može sadržavati linkove prema drugim stranicama, ali ne odgovara za usluge ili proizvode do kojih se došlo pomoću TvProfil na taj način. TvProfil povremeno može biti nedostupan radi različitih tehničkih poteškoća. TvProfil nije odgovoran za bilo koji pravni postupak ili pritužbu protiv oglašivača baziranu na povredi bilo kojeg autorskog prava ili prava intelektualnog vlasništva.

 

Obaveze korisnika TV Profila

Slijedeći postupci su strogo zabranjeni i neprihvatljivi svim korisnicima TvProfil-a:

 • Lažno predstavljanje ili predstavljanje u ime druge fizički ili pravne osobe
 • Objavljivanje, slanje, razmjena i prenošenje informacija za koje korisnik zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korištenje moglo nanijeti štetu drugim korisnicima
 • Objavljivanje sadržaja koji je diskriminirajući, vulgaran, uvredljiv, prijeteći, rasistički, šovinistički i/ili pornografski te štetan na bilo koji drugi način i sadržaja koji krše postojeće hrvatske i/ili međunarodne zakone
 • Objavljivanje sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom
 • Manipuliranje informacijama kako bi se prikrilo porijeklo sadržaja koje se objavljuje ili šalje putem usluga TvProfil portala
 • Svjesno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji sadrži viruse ili slične računalne datoteke
 • Objavljivanje, slanje i razmjena neželjenih sadržaja korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja
 • Korištenje TvProfil portala za slanje odnosno poticanje širenja ne traženih komercijalnih priopćenja (tzv. SPAM)
 • Prikupljanje, čuvanje i objavljivanje osobnih podataka drugih posjetitelja portala i korisnika

 

Registracija korisnika i posjetitelja TVprofil portala

Registracijom za usluge TvProfil-a korisnik dobiva podatke o korisničkom računu – korisničko ime i lozinku. Korisnik je dužan čuvati podatke o korisničkom računu te je u potpunosti odgovoran za svu štetu nastalu neautoriziranim korištenjem svog korisničkog računa. Završetkom registracije korisnik prihvaća odgovornost za sve aktivnosti uzrokovane zlouporabom TvProfil-a.

 

Sudska nadležnost

Za sve zahtjeve i sporove koji bi mogli proizaći iz korištenja predmetnih materijala, stvarno je nadležan sud u Zagrebu. TvProfil zadržava pravo izmjene sadržaja na web stranici www.tvprofil.com bez prethodne najave u bilo kojem trenutku, na bilo koji način i iz bilo kojeg razloga i nije odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Korištenjem TvProfil-a korisnik potvrđuje da je upoznat s Pravilima i uvjetima korištenja TvProfil-a i da ih u cijelosti prihvaća.

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.