NOVOSTI Stranica 1

Dostupni su novi Intelovi Wi-Fi i Bluetooth driveri za Windowse 10 i 11! Preuzmite ih ako ste imali probleme s internet vezom ili povezivanjem uređaja

• petak 13:24

Intel je ovih dana objavio nove Wi-Fi i Bluetooth drivere koji su uglavnom kompatibilni s 64-bitnom verzijom Windowsa 10 i Windowsa 11.
Općenito se može reći da novi Wi-Fi driveri rješavaju probleme s gubitkom veze u nekim situacijama. Novi Bluetooth driveri najprije će otkloniti poteškoće koje su korisnici imali s pojedinim Bluetooth miševima te dodatno nadograditi povezivost.

Što su to niti svjetline kod zaslona i zbog čega je ovo važno?

• petak 13:23

Uz sve bolje zaslone u našim monitorima, televizorima i pametnim telefonima, jedno specifično mjerenje se stalno pojavljuje: niti svjetline.
Većina zaslona ovih dana dolazi s preko 500 nita, dok oni najbolji mogu ići preko 1000, pa čak i doseći vrhunac od preko 2000! Ali što su točno niti svjetline i zašto su važni za vaše iskustvo prikaza slike?

K3 završio sa emitovanjem u Multipleksu A

• petak 11:32

K3 televizija iz Pranjavora je završila svoje emitovanje u Multipleksu A. Ovo je svakako bilo privremeno rješenje za ovu tv stanicu, kojoj je među prim stanicama naređeno gašenje analognog signala u skladu sa obavezama koje je BiH preuzela po pitanju prelaska na digitalno emitovanje tv i radio signala.

U DAB+ Hrvatska, regija Slavonija 8C, emitovanje počela Radio Slavonija

• petak 11:19

Radio Slavonija od sada je putem DAB+ prijemnika moguće slušati u čak sedam županija u Republici Hrvatskoj.
Ovaj radio slušateljima je dostupan u Brodsko-posavskoj, Požeško-slavonskoj, Vukovarsko-srijemskoj, Osječko-baranjskoj, Virovitičko-podravskoj te u dijelovima Bjelovarsko-bilogorske i Sisačko-moslavačke županije.

HT povećao ulaganja na 233 milijuna eura. MAXtv stiže i na Android TV, nadogradili routere…

• petak 08:04

S novom ponudom paketa u fiksnoj mreži Hrvatski Telekom napravio je značajan iskorak u pružanju najboljeg kućnog iskustva i to u sve četiri ključne komponente brzina, sigurnost, tehnologija i sadržaj, pohvalili su se iz najjačeg domaćeg telekoma HT-a. Oni su uložili 233 milijuna eura u prvoj polovici ove godine, ističe Nataša Rapaić, članica Uprave HT-a za privatne korisnike i kako ističe prije svega u fiksnu mrežu, ali i nove frekvencijske spektre za 5G.

Polsat kupuje Eleven Sports

• petak 08:00

Telewizja Polsat postala je jedini vlasnik Eleven Sports Networka, registrovane u Poljskoj.
U isto vrijeme, prema lokalnim izvještajima, Marc Watson je napustio upravu kompanije.
Kako su ranije izvijestile Broadband TV News , podružnica Cyfrowy Polsata Telewizja Polsat kupila je 50% plus jednu dionicu u Eleven Sports Network od svoje matične kompanije za 38 miliona eura u maju 2018.

Bundesliga će pokrenuti televizijski kanal za sva tržišta

• petak 07:39

Besplatan fudbal iz Njemačke za međunarodna tržišta. Njemački fudbalski savez DFB planira uskoro pokrenuti FAST DFB Play TV kanal .
Usluga streaminga podržana oglašavanjem će prikazivati ​​sadržaj uživo i na zahtjev iz DFB kupa (muškarci i žene), ženske Bundeslige, omladinskih liga do 21, do 20 i do 19 godina, kao i iz doma reprezentacije šibice. i njemačku 3. ligu.

Rakuten TV se više ne plaća i njen sadržaj je sada besplatan

• petak 07:37

Podružnica za striming japanske grupe za e-trgovinu Rakuten ne vidi brojke i postalo je jasno da njena usluga plaćanja nije isplativa.
Da bi se to postiglo, želi se fokusirati na besplatni sadržaj s oglašavanjem. Cilj nije ništa drugo nego ponuditi svoj sadržaj po uzoru na druge platforme koje uključuju oglašavanje, kao što je slučaj Pluto TV-a.

Početak « 1 2 3 ... 1670 1671 1672 » Zadnja

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.