NOVOSTI Stranica 1

Avengers: Endgame, novi spot otkriva prijetnju Thanosa i prvi pogled na Valkyrie

• nedelja 23:40

Najiščekivaniji film najuspješnije Marvelove franšize, Avengers: Endgame (Osvetnici: Završnica), koji donosi spektakularno finale kao posljedicu kataklizmičkih događaja koji su prethodili u Ratu beskonačnosti, napokon stiže na kino platna 25. travnja.
Ova Marvelova franšiza najuspješnija je u povijesti i u proteklih je 11 godina prošla dosad nezabilježeno filmsko putovanje, koje se proteže kroz nekoliko galaksija i uključuje čak 22 filmska naslova.

Alien – 40. godišnjica: stigao je i četvrti kratki film Alien: Ore

• petak, 19. april 2019. 22:04

Kako je i najavljeno danas je objavljen Alien: Ore, četvrti kratki film iz kolekcije od njih šest koje je 20th Century Fox odabrao za obilježavanje 40 godišnjice kultnog filma Alien.
Alien: Ore napisale su i režirale sestre Spear. Glavne uloge tumače Mikela Jay, Tara Pratt, Dalj Brar, Steven Stiller, Ambrose Gardener, Theresa Wong, Alexandra Quispe, Julie Boersema, Bola Omodara i Calder Stewart.

Prvi teaser za Netflixovu seriju Jinn

• petak, 19. april 2019. 18:18

Netflix je objavio prvi teaser za nadolazeću šestodjelnu nadnaravnu seriju Jinn. Riječ je o prvoj originalnoj arapskoj koprodukciji s Netflixom, koja predstavlja fuziju između srednjoistočne mitologije i modernih tema poput ljubavi, avanture i prijateljstva. Redatelj i izvršni producent serije je Mir-Jean Bou Chaaya (Very Big Shot).

Početak « 1 2 3 ... 1077 1078 1079 » Kraj

Prijavljivanje