NOVOSTI Stranica 1

Good Omens: šanse za novu sezonu su prilično dobre!

• ponedeljak 22:21

U Amazonovoj i BBC-jevoj seriji Dobri predznaci (Good Omens) uživali su i kritičari i publika, a posebne pohvale su išle na račun glavnih glumaca Michaela Sheena i Davida Tennanta kao anđela Aziraphalea i demona Crowleyja. Od kada je završila prva sezona, postavlja se pitanje, da li ćemo dobiti još ili se moramo zadovoljiti prvom sezonom koja je u potpunosti adaptirala istoimeni roman Neila Gaimana i Terryja Pratchetta.

Beyond Good & Evil: kultna igra dobiva filmski tretman!

• nedelja 22:34

Kultna Ubisoftova video igra Beyond Good & Evil dobiva filmski tretman na Netflixu! Redatelj filma je Rob Letterman (Detective Pikachu, Goosebumps), a Jason Altman i Margaret Boykin su producenti za Ubisoftov filmski ogranak – Ubisoft Film & Television. Zanimljivo je što se ovdje radi o hibridnom uradku između igranog i animiranog filma, pretpostavljamo nešto na tragu onoga što je Letterman napravio za poprilično uspješan Detective Pikachu.

Killer Raccoons 2: Dark Christmas in the Dark (2020)

• subota, 01. avgust 2020. 15:47

U kinima od jula 2020. godine Žanr: Komedija Režija: Travis Irvine Glavne uloge: Yang Miller, Ron Lynch, Tom Lyons, James Myers, Zach Riedmaier, Colin Scianamblo, Briscott Stevenson, Nick Turner, Drew Ullman, Nick Vatterott, Michelle Weiser, Justin Wood, Jackie Zebrowski, James Adomian, Lehr Beidelschies, Lauren Bowman, C. Michael Close, Kasey Cooper, Trae Crowder, David DeWitt, Corinne …

Početak « 1 2 3 ... 1344 1345 1346 » Kraj

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.