Toronto je 1920. godine dobio prvu detektivku. Njeno ime je Frankie Drake (Lauren Lee Smith). Ona će rešavati slučajeve kojim policija ne može ili neće da se bavi. Njen avanturistički duh će je dovesti u raznorazne nevolje, ali nekako uvek će uspeti da se izvuče. Novo doba donosi promene a Frenki je uvek korak ispred svih.

Bilo je na kanalima:

Epic Drama  STAR Crime  HTV2  HTV1  

PREPORUKE
  • Mladi inspektor Mors (2012)

    image
    Serija prati početke karijere mladog Endeavoura Morsa, koji se nakon što odustaje od fakulteta u Oxfordu, pridružuje policiji.
  • Završnica (2005)

    image
    Kyra Sedgwick savršeno se snalazi u ulozi Brende Leigh Johnson, čvrste nove šefice elitnog odjela losanđeleske policije. Bivša agentica CIA-e uspijeva riješiti...
  • Zagonetni slučajevi doktora Blejka (2013)

    image
    Dr Lušijen Blejk napustio je Balarat kao mladić. Sada se vratio da preuzme medicinsku praksu svog oca i ulogu gradskog policijskog hirurga.
  • Kan (2012)

    image
    Kan je policijska serija sa zapletom, sa akcentom na osobi koja stoji iza kriminala. Heroj serije je policajac u invalidskim kolicima, ali brži i spremniji od...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.