Tim Horejšija Kejna (Dejvid Karuzo) istražuje misteriozna i neuobičajena ubistva, ali i rešava zagonetke u vezi sa pljačkama, silovanjima, samoubistvima, kao i nasiljem koje hara idiličnim okruženjem Majamija.
Kejn je glavni kriminolog koji, s obzirom na to da je bio policajac u odredu za demontiranje bombi, i te kako zna da se nosi sa napetim situacijama. U njegovom timu nalaze se istražitelji, patolozi, balističari i laboratorijski tehničari koji sakupljaju dokaze i rešavaju zločine vođeni moralnom obavezom prema žrtvi.
Rori Kohran (Tim Spidl) je jedan od Kejnovih pomoćnika. On je mlad i obrazovan kriminolog koji se forenzikom bavi u čast svog srednjoškolskog druga koji je dve godine posle automobilske nesreće podlegao povredama.
U timu je i Erik Delko (Adam Rodrigez), forenzičar specijalizovan za podvodne istrage. Aleks Vuds (Kandi Aleksander) je patolog. Ona je obrazovana i poznata po tome što se obraća žrtvama.
Balistički stručnjak u timu je Kali Dukesne (Emili Prokter), a najmlađi član tima je Rajan Vulf (Džonatan Togo), koji svojim drugačijim pristupom pomaže u rešavanju slučajeva.
Za razliku od serijala Mesto zločina: Njujork, ova verzija serije o forenzičarima je mnogo bogatija koloritom, a kao i u prethodna dva serijala, i u ovom je glavna muzička tema - numera Won't Get Fooled Again, grupe The Who.

Emitira se na kanalima:

RTL  SUPER RTL  

Bilo na kanalima:

FOX  TOGGO plus  Hayat TV  Planet TV SI  VOX  CoolTV  HTV2  RTRS  FTV  RTS1  

Sledeće epizode:

utorak
00:00
Istražitelji iz Majamija 9, ep. 4
utorak
23:55
Istražitelji iz Majamija 9, ep. 5
sreda
23:55
Istražitelji iz Majamija 9, ep. 6
16.7.20.
20:15
Istražitelji iz Majamija
16.7.20.
21:05
Istražitelji iz Majamija
16.7.20.
21:55
Istražitelji iz Majamija
16.7.20.
22:50
Istražitelji iz Majamija
16.7.20.
23:45
Istražitelji iz Majamija
16.7.20.
23:55
Istražitelji iz Majamija 9, ep. 7
21.7.20.
00:00
Istražitelji iz Majamija 9, ep. 8
22.7.20.
00:00
Istražitelji iz Majamija 9, ep. 8
PREPORUKE
 • Korak do neba (2011)

  danas
  image
  Pietro (Terrence Hill) je voditelj tima rendžera u gradiću San Candido, šumski čovjek koji nosi bolnu tajnu. Bio je legenda planine, penjač sposoban osvojiti...
 • Specijalci (2017)

  danas
  image
  Daniel Hondo Harrelson iz Los Angelesa je marinac koji postaje vođa specijalaca u pokušaju da se smanji napetost između lokalne zajednice i policije. Hondo...
 • Zvezdna kapija SG-1 (1997)

  danas
  image
  General Hammond summons Colonel Jack O'Neill out of retirement to embark on a secret rescue mission. O'Neill confesses that he disobeyed orders to destroy the...
 • Kej-Si na tajnom zadatku (2015)

  danas
  image
  An outspoken and confident technology wiz and skilled black belt discovers that both her parents are spies and expect her to follow in their footsteps.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.