U centru pažnje je Mek Tejlor (Geri Sinis) načelnik njujorške kriminalističke laboratorije, čiji je posao da i u situacijama koje oskudevaju (vidljivim) dokazima pomogne u nalaženju kriminalaca. U tome mu pomažu i Stela Bonasera (Melina Kanakaredes), izuzetno otvorena detektivka, verovatno najsposobniji član forenzičkog tima, Don Flek (Edi Kahil), izdanak porodice policajaca kome nije problem da zaobiđe pravila službe, služeći se po potrebi i zastarelim i modernim policijskim metodama, Deni Meser (Karmajn Đovinazo), potiče iz porodice sa kriminalnom prošlošću koja je neprekidno bila pod nadzorom policije, odlučan da bude na strani zakona, dr Šeldon Hoks (Hil Harper), glavni medicinski istraživač, natprosečno inteligentan hirurg koji je diplomirao sa 18 godina, ali se nije snašao u svetu kome je primat komercijalizacija medicine, te se zbog toga posvetio radu za policiju.

O LIKOVIMA:

Mek Tejlor (Geri Sinis) je vođa forenzičkog tima. Smrt supruge, Kler Konrad Tejlor, u napadu na Njujork 11. septembra, najveća je tragedija u njegovom životu, zbog koje pati od hronične nesanice. Bio je pripadnik američke mornarice, čija je jedinica bila zadužena za situaciju u Bejrutu 1983. godine. On je u stanju da po svaku cenu brani tri stvari: čast svoje zemlje, bezbednost svog grada i integritet tima koji radi u njegovoj laboratoriji. Mek u slobodno vreme svira gitaru u džez klubovima i najbolji prijatelj mu je Stela Bonasera.

Stela Bonasera (Melina Kanakaredes), je prvoranigirani forenzički detektiv. Predana je svom poslu, ima izuzetno izraženu ličnost, odlučna je i inteligentna. Ona je siroče grčko/italijanskog porekla, koje je često menjalo staratelje. Naročito je bliska sa Mekom i konstantno brine o njegovom fizičkom i mentalnom zdravlju.

Deni Meser (Karmajn Đovinazo) najkompleksnija je ličnost među detektivima-forenzičarima. Odrastao je u porodici koja je bila pod konstantnim nadzorom policije. On ima sopstvenu etiku nastalu spajanjem iskustva koje je stekao u porodici prestupnika i one koju je stekao učeći da postane "čuvar zakona". Mek je lično izabrao Denija za člana svog tima, što je njemu bila naročita čast.

Šeldon Hoks (Hil Harper), forenzički detektiv, bio je čudo od deteta. Diplomirao je sa 18 godina, a sa 24 dobio dozvolu da se bavi hirurgijom. Proveo je mnogo godina radeći u urgentnom centru, ali pošto je teško preživeo smrt dva pacijenta, napustio je hirurgiju i posvetio se forenzičkom radu. U timu Meka Tejlora on se najčešće bavi autopsijama.

Donald Flek Junior (Edi Kahil), policijski detektiv prvog stepena, potiče iz porodice policajaca. On je veza forenzičkog tima sa "starom školom" njujorške policije. Odličan je detektiv koji gotovo da nema strpljenja kada je rad sa osumnjičenima u pitanju, a čije se metode, iako efikasne, najčešće karakterišu kao "hod po ivici zakona". Dobar je prijatelj sa Denijem Meserom i uvek je spreman da zaštiti one sa kojima radi.

Emitira se na kanalima:

VOX  RTL  

Bilo na kanalima:

CoolTV  SUPER RTL  Kabel 1  O Kanal  TV Alfa  RTS1  

Sledeće epizode:

sreda
05:05
Mesto zločina: Njujork
sreda
05:40
Mesto zločina: Njujork
danas
06:20
Mesto zločina: Njujork
danas
00:00
Mesto zločina: Njujork 4, ep. 11
danas
04:55
Mesto zločina: Njujork
danas
05:40
Mesto zločina: Njujork
sutra
06:20
Mesto zločina: Njujork
sutra
00:00
Mesto zločina: Njujork 4, ep. 12
sutra
04:55
Mesto zločina: Njujork
sutra
05:40
Mesto zločina: Njujork
petak
06:20
Mesto zločina: Njujork
ponedeljak
04:55
Mesto zločina: Njujork
ponedeljak
05:40
Mesto zločina: Njujork
ponedeljak
06:20
Mesto zločina: Njujork
6.10.20.
00:20
Mesto zločina: Njujork 4, ep. 13
7.10.20.
00:00
Mesto zločina: Njujork 4, ep. 14
8.10.20.
00:05
Mesto zločina: Njujork 4, ep. 15
9.10.20.
00:00
Mesto zločina: Njujork 4, ep. 16
PREPORUKE
 • Bibliotekari (2014)

  sreda
  image
  Serija prati tematiku istoimene filmske trilogije "The Librarian", u kojoj pratimo avanture članova drevne organizacije čiji je zadatak pronalazak i čuvanje...
 • Havaji 5-0 (2010)

  sreda
  image
  Elitna policijska jedinica okupljena je da se bori sa zločinima u 50. državi Amerike.
 • Kodžak (1973)

  sreda
  image
  Jednosatna policijska drama s Tellyjem Savalasom u naslovnoj ulozi nastavlja se u drugoj sezoni s nepromijenjenom postavom i konceptom. Serija je već u prvoj...
 • Agenti SHIELD-a (2013)

  sreda
  image
  Joss Whedon, kreativni genij zaslužan za film Osvetnici, jedan od filmova koji su donijeli najveću zaradu svih vremena, te legendarnu seriju Buffy, ubojica...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.