U centru pažnje je Mek Tejlor (Geri Sinis) načelnik njujorške kriminalističke laboratorije, čiji je posao da i u situacijama koje oskudevaju (vidljivim) dokazima pomogne u nalaženju kriminalaca. U tome mu pomažu i Stela Bonasera (Melina Kanakaredes), izuzetno otvorena detektivka, verovatno najsposobniji član forenzičkog tima, Don Flek (Edi Kahil), izdanak porodice policajaca kome nije problem da zaobiđe pravila službe, služeći se po potrebi i zastarelim i modernim policijskim metodama, Deni Meser (Karmajn Đovinazo), potiče iz porodice sa kriminalnom prošlošću koja je neprekidno bila pod nadzorom policije, odlučan da bude na strani zakona, dr Šeldon Hoks (Hil Harper), glavni medicinski istraživač, natprosečno inteligentan hirurg koji je diplomirao sa 18 godina, ali se nije snašao u svetu kome je primat komercijalizacija medicine, te se zbog toga posvetio radu za policiju.

O LIKOVIMA:

Mek Tejlor (Geri Sinis) je vođa forenzičkog tima. Smrt supruge, Kler Konrad Tejlor, u napadu na Njujork 11. septembra, najveća je tragedija u njegovom životu, zbog koje pati od hronične nesanice. Bio je pripadnik američke mornarice, čija je jedinica bila zadužena za situaciju u Bejrutu 1983. godine. On je u stanju da po svaku cenu brani tri stvari: čast svoje zemlje, bezbednost svog grada i integritet tima koji radi u njegovoj laboratoriji. Mek u slobodno vreme svira gitaru u džez klubovima i najbolji prijatelj mu je Stela Bonasera.

Stela Bonasera (Melina Kanakaredes), je prvoranigirani forenzički detektiv. Predana je svom poslu, ima izuzetno izraženu ličnost, odlučna je i inteligentna. Ona je siroče grčko/italijanskog porekla, koje je često menjalo staratelje. Naročito je bliska sa Mekom i konstantno brine o njegovom fizičkom i mentalnom zdravlju.

Deni Meser (Karmajn Đovinazo) najkompleksnija je ličnost među detektivima-forenzičarima. Odrastao je u porodici koja je bila pod konstantnim nadzorom policije. On ima sopstvenu etiku nastalu spajanjem iskustva koje je stekao u porodici prestupnika i one koju je stekao učeći da postane "čuvar zakona". Mek je lično izabrao Denija za člana svog tima, što je njemu bila naročita čast.

Šeldon Hoks (Hil Harper), forenzički detektiv, bio je čudo od deteta. Diplomirao je sa 18 godina, a sa 24 dobio dozvolu da se bavi hirurgijom. Proveo je mnogo godina radeći u urgentnom centru, ali pošto je teško preživeo smrt dva pacijenta, napustio je hirurgiju i posvetio se forenzičkom radu. U timu Meka Tejlora on se najčešće bavi autopsijama.

Donald Flek Junior (Edi Kahil), policijski detektiv prvog stepena, potiče iz porodice policajaca. On je veza forenzičkog tima sa "starom školom" njujorške policije. Odličan je detektiv koji gotovo da nema strpljenja kada je rad sa osumnjičenima u pitanju, a čije se metode, iako efikasne, najčešće karakterišu kao "hod po ivici zakona". Dobar je prijatelj sa Denijem Meserom i uvek je spreman da zaštiti one sa kojima radi.

Emitira se na kanalima:

VOX  CoolTV  

Bilo na kanalima:

RTL  SUPER RTL  Kabel 1  O Kanal  TV Alfa  RTS1  

Sledeće epizode:

danas
05:05
Mesto zločina: Njujork
danas
05:45
Mesto zločina: Njujork
sutra
06:30
Mesto zločina: Njujork
sutra
05:00
Mesto zločina: Njujork
sutra
05:45
Mesto zločina: Njujork
sreda
06:30
Mesto zločina: Njujork
četvrtak
05:00
Mesto zločina: Njujork
četvrtak
05:45
Mesto zločina: Njujork
četvrtak
06:30
Mesto zločina: Njujork
petak
05:00
Mesto zločina: Njujork
petak
05:45
Mesto zločina: Njujork
petak
06:30
Mesto zločina: Njujork
19.6.21.
11:45
Mesto zločina: Njujork
19.6.21.
12:45
Mesto zločina: Njujork
20.6.21.
08:30
Mesto zločina: Njujork
PREPORUKE
 • Bekstvo iz zatvora (2005)

  ponedeljak
  image
  Serija je napeta priča koja u početku govori o čoveku osuđenom na smrt za zločin koji nije počinio i o njegovom bratu koji je smislio savršen plan kako da ga...
 • Čikaška policija (2014)

  ponedeljak
  image
  Dobitnik nagradne Emmy, producent Dick Wolf, i tim koji stoji iza serije Chicago Fire donose novu seriju Čikaška policija, policijsku dramsku seriju o ljudima...
 • Marvel: Runaways (2017)

  ponedeljak
  image
  Nakon što su otkrili da su im roditelji prerušene super zloće, grupa tinejdžera pobeći će iz svojih kuća kako bi se iskupili društvu zbog (ne)dela svojih...
 • Scorpion (2014)

  ponedeljak
  image
  Nadahnuta istinitom pričom ovo je dinamična dramska serija o ekscentričnom geniju Valteru O‘Brajanu i njegovom timu neprilagođenih genijalaca koji su poslednja...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.