poster

Fića i Feđa

Phineas and Ferb (2007)


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 21

Содржина

Анимирана серија са канала Диснеy XД "за све од 7 до 107" (фанова серије има меѓу свим старосним групама) коју су радили Дан Повермире и Јефф "Сwампy" Марсх, људи који су раније радили на серијама Тхе Симпсонс, Фамилy Гуy, Спонгебоб Сqуарепантс, Кинг оф тхе Хилл... Они ову серију описују као неки микс Фамилy Гуy и Сунѓер Боба.
Два полубрата из наслова, који живе у фиктивном градиќу Данвилле-у, на летњем су распусту и сваког дана се довијају како да проведу тај дан. Пошто су обојица генијалци за прављење разних ствари, у стању су да ураде и/или направе много тога. Имају старију сестру (Цандаце) која их стално тужака код њихове маме, али никад не успе да јој покаже шта раде. Имају и љубимца кљунара који се зове Перрy и који води двоструки живот као тајни агент који се бори против лудог научника по имену Хеинз Доофенсхмиртз.

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.