сезона: 1

епизода: 6

Содржина

Винцент Либератти понос је француске контраобавјештајне службе. Брз, спретан, окретан, интелигентан, годинама је био њихов најбољи агент све док радеќи на мисији у Африци није откривено да има тумор мозгу. У трену одлучује промјенити све, напустити службу и вратити се у Марсеилле како би био близу својој кќери, тинејџерки Лоли у чије одрастање уопќе није био укључен, и бившој жени Алеxандри која управо започиње нови живот с успјешним локалним одвјетником. Не спомињуќи болест Винцент покушава проводити што је могуќе више времена с њима, али у исто вријеме не губи контакт са старим послодавцима који му убрзо долазе са конкретним приједлогом – ако одради за њих тајне мисије омогуќит ќе му ново експериментално лијечење његовог тумора. Винцент се тако придружује тајној организацији Хyдра која се бори против организираног криминала на Азурној обали.

Узбудљива, напета и духовита француска акцијска серија најновије је дјело из радионице култног Луца Бессона чији је ово други излет у телевизијске воде, али први пут као сценарист и продуцент. ТВ критика је највише хвалила рад главног глумца Винцента Елбаза који се припремао за улогу тренирајуќи Крав Магу и Пенцат Силат, а инспирацију црпио из Бруце Wиллисових рола у Умри мушки. Ипак, свој лик описао је ријечима “Јамес Бонд са свакодневним проблемима”.

Уз Винцента Елбаза у осталим улогама појављују се Анне Гироуард као Јулиетте Ламберт (Либераттијева сестра), Хелене Сеузарет као Алеxандра, Цхристиан Брендел као Винцентов шеф Де Боиссиеу те млада Сарах Бранненс као Лола Либерати. Управо је цастинг Сарах Бранненс изазвао велику медијски пажњу у Француској јер је била велико Бессоново глумачко откриќе након Наталие Портман, Милле Јововицх и Анне Париллауд.

Серија Но Лимит дочекана је с великим очекивањима јер је сам Луц Бессон годинама добивао упите разних куќа да коначно продуцира телевизијску серију. Повјерење је било толико да су се потврдиле друга и треќа сезона прије него је прва уопќе почела с емитирањем.

Слики

Bez ograničenjaBez ograničenjaBez ograničenjaBez ograničenjaBez ograničenjaBez ograničenjaBez ograničenjaBez ograničenjaBez ograničenjaBez ograničenjaBez ograničenjaBez ograničenjaBez ograničenjaBez ograničenjaBez ograničenja

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.