Добродошли у Елморе! Ово чудесно мало предграѓе није онакво каквим се чини. Свијет Гумбалла прати несретне пустоловине Губналла, дванаестогодишњег мачка.

Се прикажува на каналите:

Cartoon Network  

Беше на каналите:

KiKa  ZDF  

Следна епизода:

денес
18:50
Гамболов чудесни свет 6, Еп. 2
денес
19:00
Гамболов чудесни свет 6, Еп. 3
денес
19:10
Гамболов чудесни свет 6, Еп. 4
денес
21:00
Гамболов чудесни свет 4, Еп. 23
денес
21:10
Гамболов чудесни свет 4, Еп. 24
денес
21:25
Гамболов чудесни свет 4, Еп. 25
денес
21:35
Гамболов чудесни свет 4, Еп. 26
денес
00:00
Гамболов чудесни свет 3, Еп. 19
денес
00:10
Гамболов чудесни свет 3, Еп. 19
денес
00:20
Гамболов чудесни свет 3, Еп. 20
денес
00:35
Гамболов чудесни свет 3, Еп. 20
денес
00:45
Гамболов чудесни свет 4, Еп. 1
денес
00:55
Гамболов чудесни свет 4, Еп. 2
денес
01:05
Гамболов чудесни свет 5, Еп. 13
денес
01:15
Гамболов чудесни свет 5, Еп. 14
денес
01:30
Гамболов чудесни свет 5, Еп. 15
денес
01:40
Гамболов чудесни свет 5, Еп. 17
денес
01:50
Гамболов чудесни свет 5, Еп. 18
денес
03:00
Гамболов чудесни свет 2, Еп. 2
денес
03:10
Гамболов чудесни свет 2, Еп. 2
денес
03:20
Гамболов чудесни свет 2, Еп. 3
денес
03:35
Гамболов чудесни свет 2, Еп. 3
денес
03:45
Гамболов чудесни свет 2, Еп. 4
денес
04:00
Гамболов чудесни свет 5, Еп. 39
денес
04:10
Гамболов чудесни свет 5, Еп. 40
денес
04:20
Гамболов чудесни свет 6, Еп. 2
денес
04:30
Гамболов чудесни свет 6, Еп. 3
денес
04:40
Гамболов чудесни свет 6, Еп. 4
Утре
12:50
Гамболов чудесни свет 1, Еп. 1
Утре
13:00
Гамболов чудесни свет 6, Еп. 21
Утре
13:10
Гамболов чудесни свет 6, Еп. 22
Утре
13:25
Гамболов чудесни свет 6, Еп. 23
Утре
13:35
Гамболов чудесни свет 6, Еп. 24
Утре
18:50
Гамболов чудесни свет 6, Еп. 5
Утре
19:00
Гамболов чудесни свет 6, Еп. 6
Утре
19:10
Гамболов чудесни свет 6, Еп. 7
Утре
21:00
Гамболов чудесни свет 4, Еп. 27
Утре
21:10
Гамболов чудесни свет 4, Еп. 28
Утре
21:25
Гамболов чудесни свет 4, Еп. 29
Утре
21:35
Гамболов чудесни свет 4, Еп. 30
Утре
00:00
Гамболов чудесни свет 4, Еп. 3
Утре
00:10
Гамболов чудесни свет 4, Еп. 4
Утре
00:20
Гамболов чудесни свет 4, Еп. 5
Утре
00:35
Гамболов чудесни свет 4, Еп. 6
Утре
00:45
Гамболов чудесни свет 4, Еп. 7
Утре
00:55
Гамболов чудесни свет 4, Еп. 8
Утре
01:05
Гамболов чудесни свет 5, Еп. 19
Утре
01:15
Гамболов чудесни свет 5, Еп. 20
Утре
01:30
Гамболов чудесни свет 5, Еп. 21
Утре
01:40
Гамболов чудесни свет 5, Еп. 22
Утре
01:50
Гамболов чудесни свет 5, Еп. 23
Утре
03:00
Гамболов чудесни свет 2, Еп. 4
Утре
03:10
Гамболов чудесни свет 2, Еп. 5
Утре
03:20
Гамболов чудесни свет 2, Еп. 5
Утре
03:35
Гамболов чудесни свет 2, Еп. 6
Утре
03:45
Гамболов чудесни свет 2, Еп. 6
Утре
04:00
Гамболов чудесни свет 6, Еп. 5
Утре
04:10
Гамболов чудесни свет 6, Еп. 6
Утре
04:20
Гамболов чудесни свет 6, Еп. 7
Утре
04:30
Гамболов чудесни свет 6, Еп. 9
Утре
04:40
Гамболов чудесни свет 6, Еп. 8
вторник
12:50
Гамболов чудесни свет 1, Еп. 2
вторник
13:00
Гамболов чудесни свет 6, Еп. 25
вторник
13:10
Гамболов чудесни свет 6, Еп. 26
вторник
13:25
Гамболов чудесни свет 6, Еп. 27
вторник
13:35
Гамболов чудесни свет 6, Еп. 28
вторник
18:50
Гамболов чудесни свет 6, Еп. 9
вторник
19:00
Гамболов чудесни свет 6, Еп. 8
вторник
19:10
Гамболов чудесни свет 6, Еп. 11
вторник
21:00
Гамболов чудесни свет 4, Еп. 31
вторник
21:10
Гамболов чудесни свет 4, Еп. 32
вторник
21:25
Гамболов чудесни свет 4, Еп. 33
вторник
21:35
Гамболов чудесни свет 4, Еп. 34
среда
00:00
Гамболов чудесни свет 4, Еп. 9
среда
00:10
Гамболов чудесни свет 4, Еп. 10
среда
00:20
Гамболов чудесни свет 4, Еп. 12
среда
00:35
Гамболов чудесни свет 4, Еп. 13
среда
00:45
Гамболов чудесни свет 4, Еп. 14
среда
00:55
Гамболов чудесни свет 4, Еп. 15
среда
01:05
Гамболов чудесни свет 5, Еп. 24
среда
01:15
Гамболов чудесни свет 5, Еп. 25
среда
01:30
Гамболов чудесни свет 5, Еп. 26
среда
01:40
Гамболов чудесни свет 5, Еп. 27
среда
01:50
Гамболов чудесни свет 5, Еп. 28
среда
03:00
Гамболов чудесни свет 2, Еп. 7
среда
03:10
Гамболов чудесни свет 2, Еп. 7
среда
03:20
Гамболов чудесни свет 2, Еп. 8
среда
03:35
Гамболов чудесни свет 2, Еп. 8
среда
03:45
Гамболов чудесни свет 2, Еп. 9
среда
04:00
Гамболов чудесни свет 6, Еп. 11
среда
04:10
Гамболов чудесни свет 6, Еп. 13
среда
04:20
Гамболов чудесни свет 6, Еп. 10
среда
04:30
Гамболов чудесни свет 6, Еп. 14
среда
04:40
Гамболов чудесни свет 6, Еп. 16
среда
12:50
Гамболов чудесни свет 1, Еп. 3
среда
13:00
Гамболов чудесни свет 6, Еп. 30
среда
13:10
Гамболов чудесни свет 6, Еп. 31
среда
13:25
Гамболов чудесни свет 6, Еп. 32
среда
13:35
Гамболов чудесни свет 6, Еп. 33
среда
18:50
Гамболов чудесни свет 6, Еп. 13
ПРЕПОРАКИ
 • Lamput (2017)

  денес
  image
  A clever orange nutcase, Lamput, escapes from a hidden laboratory, thus sending scientists Slim Doc and Fat Doc in a frenzy as they try hard to capture him....
 • Dorg Van Dango (2020)

  денес
  image
  Dorg Van Dango follows the adventures of Dorg, a normal kid, living in the very normal town of Normill. That is, until he meets The Magicals: Jet Lazor, the...
 • Маша и Медо (2007)

  денес
  image
  Една пензионирана циркуска мечка се населува во шумата и се подготвува за мирен нов живот во мир и спокој, но потоа се запознава со немирното девојче по име Маша...
 • Миракулус, авантуре бубамаре и црног мачора (2015)

  денес
  image
  Маринетте Дупаин-Цхенг и Адриен Агресте наизглед су обични паришки средњошколци који се ни по чему не разликују од својих вршњака, но обоје крију мистериозну...
ТОП ЛИСТИ

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: полиса на приватност.