рејтинг: 6.1/10
Оценка на корисникот: 8.3/10
(70 гласови)

Содржина

Након што се компромитовао љубавном везом са првом дамом, ветерану тајну службе подмеќу наводну намери да изврши атентат на председника, па он сада мора да се ослони на свог некадашњег штиќека како би разоткрио правог кривца.
Пит Гарисон агент Тајне службе САД који је пре двадесет година спасао председнику живот скочивши пред кишу метака.Омиљен и цењен меѓу колегама у Тајној служби, Гарисон је агент од каријере који је сада на располагању првој дами. Он живи у високо организованом и уреѓеном свету хијерархијске структуре, планова, мапа, моторизованих колона, шифрованих имена, жаргона тајне службе и безбедносних поступака. То је свет који има свој смисао, све док тајне не почну да га кидају на комаде. Питов колега агент и пријатељ, Чарли Мериведер, дискретно му ставља до знања да жели с њим да подели критичне и поверљиве податке. Али пре него што се то догоди, Мериведер бива пронаѓен устрељен у својој куќи, а све то подсеќа на пљачку која је пошла наопако.

Слики

СтражаротСтражаротСтражаротСтражаротСтражаротFoto: RTL / StudiocanalFoto: RTL / StudiocanalFoto: RTL / StudiocanalFoto: RTL / StudiocanalFoto: RTL / StudiocanalFoto: RTL / StudiocanalСтражаротСтражаротСтражаротСтражаротСтражаротСтражаротСтражарот

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.