рејтинг: 6.1/10
Оценка на корисникот: 7.8/10
(4 гласови)

Содржина

Заљубљени пар у невољи, наизглед једноставан план и негативац лош до сржи! Ник живи у Тропику, градиќу усред калифорнијске пустоши. Напустивши студије, посветио се свом оцу инвалиду, верујуќи да ќе једнога дана породично наследство припасти њему и да ќе сав уложени труд и исказана брига ипак бити награѓена. Али, његова надања се распршују када сазна да је отац дужан пореској служби и да ќе му сва имовина бити одузета. Иако уздрман оваквим новостима, Ник је свестан да му не преостаје ништа друго осим проналажења извора додатне зараде, стога прихвата посао у фабрици рециклаже. Ненадано се наѓе у наручју Лисе, ветеринарске помоќнице и њих двоје постају нераздвојни пар. У очајном тражењу излаза из бесперспективног града, Ник се упушта у оружану пљачку. Тај покушај завршава неславно, а наш јунак запада у још веќе невоље поставши дужник опасног криминалца. И баш кад се чини да лошој среќи нема краја, у град стиже његов стари пријатељ Брус како би предавао енглески на локалном факултету. Сада Ник и Лиса, уз Брусову помоќ, одлучују да смисле план који ќе им отворити врата из целог лавиринта незгода и невоља.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
 • Право време (2017)

  image
  Након лоше изведене пљачке банке која је одвела његовог млаѓег брата у затвор, Цонстантине Цонние Никас (Роберт Паттинсон) започиње уврнуту одисеју кроз градско...
 • Значка на честа (2015)

  image
  Двајца детективи за наркотици се под истрага откако едно дете е убиено за време на насилно запленување дрога.
 • Грабната среде бел ден (2009)

  image
  Вистинска и инспиративна приказна за киднапирана тинејџерка која преживува манипулирајќи со нејзиниот грабнувач и успева да се ослободи по шестдневниот пекол.
 • Куќата на злото (2009)

  image
  Приказната се дели во два различни временски периоди. Првата започнува во една есенска ноќ 1978. година…
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.