рејтинг: 5.3/10
Оценка на корисникот: 4.5/10
(2 гласови)

Содржина

Будите опрезни, јер изгубљене душе никада не спавају, жељне освете и своѓења рачуна, тако да им се није упутно наќи на путу!

Уморан од градске вреве и сталног притиска, Вицтор Робинсон (Јохн Саваге) се заједно с цијелом својом обитељи пресели на село. У прекрасној куќи син Јессе (Ницк Деигман) веќ првих дана пронаѓе стару Едисонову направу. Када строј и укључи, он почне емитирати звук дјечје игре и смијеха. Но, то није једини чудан догаѓај, јер аутистична кќер Меагхан (Лаура Харлинг) почиње цртати и плесати као ниједном дотад те осјеќати као да нетко с њом жели ступити у контакт. Обитељ сазнаје како се у крају прије једанаест година збило неријешено убојство дјетета те да је за то највјеројатније одговоран њихов сусјед.

Класичан хорор-трилер застрашујуќе атмосфере и непредвидљивог расплета, "Изгубљене душе", редатеља Јеффа Wоолноугха прави је примјер првокласне телевизијске забаве, филма који се очито ослања на бројне узоре, од којих је најуочљивији славни "Полтергеист", али који у финалну једнаџбу убацује и доста оригиналног. Wоолноугх стрпљиво, детаљно и вјешто гради атмосферу страха и параноје, за што су увелике заслужни и добри глумци. Уз Јохна Савагеа и Барбару Сукоwу, морамо истакнути младе Ницка Деигмана и Лауру Харлинг, који су одрадили одличан посао.
« повратак

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.