рејтинг: 6.7/10
Оценка на корисникот: 8.1/10
(35 гласови)

Содржина

На бившиот гангстер Џими му е понудена последна работа од моќниот мафијашки шеф. Кога тргнува на лошо, Џими и неговите другари се означени за убиство и Џими има само 48 часа да се обиде да ги среди работите и да ги спаси нивните животи.
Кога моќниот мафијашки шеф (Кристофер Вокен) му ја дава на бившиот гангстер Џими Светецот (Енди Гарсија) последната работа, тоа е понуда што не може да се одбие. Џими ја собира старата банда за навидум лесната задача: Да се исплаши несаканиот додворувач на ќерката на шефот. Но кога некој ќе биде убиен, Џими и неговите партнери се означени за убиство, оставајќи му на Џими само 48 часа да ги среди работите за неговите пријатели и за жената на неговите соништа.

Слики

Што да прави мртовец во ДенверШто да прави мртовец во ДенверШто да прави мртовец во ДенверШто да прави мртовец во ДенверШто да прави мртовец во ДенверШто да прави мртовец во ДенверШто да прави мртовец во ДенверШто да прави мртовец во ДенверШто да прави мртовец во ДенверШто да прави мртовец во ДенверШто да прави мртовец во ДенверШто да прави мртовец во ДенверШто да прави мртовец во ДенверШто да прави мртовец во ДенверШто да прави мртовец во ДенверШто да прави мртовец во ДенверШто да прави мртовец во Денвер

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.