poster

Догаѓај на Дјатловљевом прелазу

Devil's Pass (2013)

Трилер, Xорор, Hаучна фантастика, Mистерија | Обединетото Кралство, Руската Федерација
Режисер: Renny Harlin

рејтинг: 5.7/10
Оценка на корисникот: 8/10
(3 гласови)

Содржина

У фебруару 1959. године, девет руских планинара запутило се у удаљену област на Уралу. Две недеље касније, пронаѓени су мртви. Шта им се догодило, никада није разјашњено, а догаѓај је назван Инцидент прелаза Дјатлов. Гласине су њиховој смрти придодале многе елементе, од умешаности ванземаљаца, преко некаквих завера владе, до натприродних узрока. До данас није објашњено шта се тим људима догодило, зашто су подерали шаторе изнутра да би из њих побегли, на који начин је дошло до изложености њихових тела великој количини радијације, и коначно зашто су им тела наѓена неколико стотина метара од кампа, са фрактурама лобање и ребара, али без спољашњих повреда.
Радња филма почиње експедицијом амбициозних америчких студената, којима одобравају финансијску подршку да оду у Дјатлов пролаз и покушају да објасне шта се члановима прве експедиције догодило. Оно што налазе на Уралу је заправо шокантније, него што су могли очекивати. Они газе стопама прве експедиције и наилазе на необичне, све страшније фенимене, који указују на једну једину ствар: да, упркос изолованости места на коме су, нису сами. Силе у позадини инцидента прелаза Дјатлов су све време ту и чекају их.
Наѓен је само материјал који су студенти снимили, као једини траг иза њих. Али, и то је било превише страшно да би било приказано јавности.

Слики

Догаѓај на Дјатловљевом прелазуДогаѓај на Дјатловљевом прелазуДогаѓај на Дјатловљевом прелазуДогаѓај на Дјатловљевом прелазуДогаѓај на Дјатловљевом прелазуДогаѓај на Дјатловљевом прелазуДогаѓај на Дјатловљевом прелазуДогаѓај на Дјатловљевом прелазуДогаѓај на Дјатловљевом прелазуДогаѓај на Дјатловљевом прелазуДогаѓај на Дјатловљевом прелазу

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.