Terry Rossio

Ditëlindje: 1960

Aktor:

 1. ...
  Self

Skenaristi:

 1. 2. Aladini (1992), Film
  ...
  (screenplay by)
 2. ...
  (based on the characters from "Aladdin" created by
 3. 4. Aladdin (1994), seriale
  ...
  (characters) (uncredited)
 4. ...
  (characters) (uncredited)
 5. 6. Godzilla (1998), Film
  ...
  (story) (credit only)
 6. ...
  (story)
 7. ...
  (screenplay)
 8. 10. Shrek (2001), Film
 9. ...
  (animation story by)
 10. ...
  (screen story)
 11. ...
  (based on the characters created by) (uncredited)
 12. 15. Shrek 2 (2004), Film
  ...
  (based on the characters created by) (uncredited)
 13. ...
  (based on the movie
 14. ...
  (story)
 15. 18. Deja Vu (2006), Film
 16. ...
  (story)
 17. ...
  (based on the characters created by) (uncredited)
 18. 23. Shrek 3 (2007), Film
  ...
  (characters) (uncredited)
 19. ...
  (based on the characters created by) (uncredited)
 20. ...
  (based on the characters created by) (uncredited)
 21. ...
  (screenplay)
 22. ...
  (screenplay)
 23. 28. Shrek hd (2013), Film
  ...
  (based on the movie
 24. ...
  (story by)
 25. ...
  (story by)
 26. ...
  (screenplay by)
 27. ...
  (screenplay by)

Regjisori:

 1. 1. Shrek (2001), Film
  ...
  co-producer
 2. 2. Deja Vu (2006), Film
  ...
  executive producer
 3. ...
  associate producer
 4. ...
  executive producer
 5. ...
  executive producer
 6. ...
  executive producer

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.