poster

Rich Russians

Rich Russians


Ku ta shikojmë
Shfaqja nuk është në dispozicion
Vlerësimi i përdoruesit: 5.5/10
(2 Voto)

PëRMBLEDHJE

Od multimilijunaških disidenata koji trguju vinom i odlučnih oligarha zaljubljenih u umjetnost do dokonih princeza i prelijepih manekenki, emisija Bogati Rusi u Londonu uvodi nas u život superbogataša koji su se preselili u London. Kako vide sebe, kako vide Britance, što im novac znači i tko su oni... zapravo?
Tko su članovi superbogate ruske elite koji su odabrali živjeti u Londonu? Zašto im je najdraži glavni grad Britanije? Zašto su ludi za engleskim obrazovnim sustavom, polom i monarhijom?
Upoznajemo život poduzetnika koji je istjeran iz Rusije zbog liberalnih stavova i sve većeg bogatstva te jednog od najvećih londonskih sakupljača slika da čujemo što misle. Zagledamo i u život vrhunske ruske manekenke. Pratimo dvije debitantice koje se pripremaju za blještavilo i glamur Ruskog bala pa tako upoznajemo i princezu Olgu Romanov, unuku sestre cara Nikole, koja se sa 64 godine još živo sjeća svojeg uvođenja u društvo.
Rusi u Londonu vole taj grad zbog njegove sigurnosti i slobode, za njih je on engleski san. Ali kako doživljavaju Britance? Zašto u Londonu i dalje imaju potrebu povezati se s ruskim korijenima i kulturom, što to ujedinjuje Ruse u Londonu, što ih spaja tijekom te bajkovite večeri uz obale Temze?

Fotot

Rich RussiansRich Russians

Rishikime


Ska rishikime
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.