poster

Exploziv

EXploziv

Dokumentar | Serbi

Ku ta shikojmë
Shfaqja nuk është në dispozicion

PëRMBLEDHJE

Exploziv od sada možete gledati na programu Prve televizije subotom i nedeljom od 18.50!
Emisija živi već 14 sezona i donosi nam potresne priče zbog kojih vredni reporter na čelu sa urednicima Marijom Prebeg i Dejanom Vučenovićem obilaze Srbiju i region. I to sve u službi običnih ljudi, pojedinaca, čije životne priče novinari emisije prenose iskreno, otvoreno i surovo.
“Ono što izdvaja “Exploziv” su price o ljudima koji žive među nama, a koji zavređuju pažnju da se o njima priča”, ističe urednik Dejan Vučenović.
Promenio se termin emitovanja, pa ćete od 9. marta u pričama “Exploziva” moći da uživate subotom i nedeljom u 18.50 na program Prve televizije!
“Već od subote 9. marta na programu Prve televizije je "Explozivu" u novom ruhu, tačnije, vraćamo se onim kraćim, zanimljivijim, eksplozivnijim pričama, koje su nas i izdvojile od ostalih programa u ponudi”, podseća urednica Marija Prebeg.
“Bavićemo se velikim temama i to na način kako one utiču na običnog čoveka, bilo da su one političke ili društvene, ali bez analitike”, zaključuje urednica.

Fotot

ExplozivExplozivExplozivExplozivExplozivExplozivExplozivExplozivExplozivExplozivExplozivExploziv

Rishikime


Ska rishikime
REKOMANDIMET
  • Fashion Magazines

    image
    FashionTV gives you an exclusive look at the photoshoots of magazine editorials from all over the world.
  • China Uncovered

    image
  • Spektakuläre Konstruktionen (2016)

    image
  • Fashion Destination

    image
    A glamorous & entertaining journey into some of the world's exotic and fashionable destinations, with access to some of the best and hottest events, beautiful...
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.