poster

Valerija

Valeria (2008)

Telenovelë | Venezuelë, Shtetet e Bashkuara të Amerikës

Ku ta shikojmë
Shfaqja nuk është në dispozicion

EPISODI: 37

PëRMBLEDHJE

Miroslava pokušava prerezati žile i tako počiniti samoubojstvo, no samo se pretvara kako bi manipulirala Leopoldom. U bolnici mu liječnici kažu da bi je trebao odvesti psihijatru. Miroslava kaže Leopoldu da je to učinila jer se bojala da bi je mogao ostaviti zbog Valerije, ali on je nikada nije htio ostaviti i ne razumije njezinu ljubomoru.
Hilda pita Daniela može li pomoći Valeriji da pronađe svoju kćer i namjerava mu reći imena dvojice muškaraca koji su je zlostavljali, kada zazvoni telefon. Javlja se Daniel. Zove Piedad da mu kaže što se dogodilo njegovoj rođakinji Miroslavi.
Ana Lucía govori svojoj sestri Valeriji da je Miroslava pokušala počiniti samoubojstvo, na što zazvoni telefon i doznaju strašnu vijest: njihov brat Alex poginuo je nakon dolaska u Irak. U isto vrijeme, Tati ima grozan osjećaj da se nešto strašno dogodilo njezinu suprugu Alexu.

Fotot

Valeria 01Valeria 02Valeria 03Valeria 04Valeria 05Valeria 06Valeria 07Valeria 08Valeria 09Valeria 10Valeria 11Valeria 12Valeria 13Valeria 14

Rishikime


Ska rishikime
REKOMANDIMET
  • Znaj da te volim (2013)

    image
    Another story that revolves around the good twin vs the evil twin plot-line.
  • Pasionet e fshehta (2003)

    image
    "Pasión de gavilanes" is the story of the Reyes brothers, three honest and good-natured men until the day a shocking and unforgettable tragedy makes them go in...
  • Alpine Rescue (2009)

    image
    Drama series centering around team of the mountain rescue service responds to emergencies in the German Alps.
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.