poster

Pametan kao vrana, hrabar kao jež: Pčele

Pametan kao vrana, hrabar kao jež (2023)

Dokumentar | Kroaci

Ku ta shikojmë
Shfaqja nuk është në dispozicion

SEZONI: 1

EPISODI: 8 - Pčele

PëRMBLEDHJE

I vrabac na grani zna koliko su pčele korisne i koliko je med ljekovit. A jeste li znali da je i pčelinji otrov ljekovit, i da ga koriste kao prirodni botoks? Jeste li znali da pčele komuniciraju plesom i da za kilu meda trebaju prijeći put jednak polovici puta do Mjeseca? Otkrivamo vam je li trut heroj ili zločinac te kako napraviti bradu od pčela. Posjetili smo pčele ubojice i čovjeka koji drži košnice u svome stanu usred Bronxa. Epizoda je med medeni. Samo na HTV-u!
Koscenaristi: Marin Periš i Željko Stručić

Skenaristi:

Fotot

Pametan kao vrana, hrabar kao ježPametan kao vrana, hrabar kao ježPametan kao vrana, hrabar kao ježPametan kao vrana, hrabar kao ježPametan kao vrana, hrabar kao ježPametan kao vrana, hrabar kao ježPametan kao vrana, hrabar kao ježPametan kao vrana, hrabar kao ježPametan kao vrana, hrabar kao ježPametan kao vrana, hrabar kao ježPametan kao vrana, hrabar kao ježPametan kao vrana, hrabar kao ježPametan kao vrana, hrabar kao ježPametan kao vrana, hrabar kao jež

Rishikime


Ska rishikime
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.