poster

Tražimo dom s Mirjanom Mikulec: lifestyle emisija

Tražimo dom s Mirjanom Mikulec (2020)

Stil jetese | Kroaci

Ku ta shikojmë
Shfaqja nuk është në dispozicion

SEZONI: 3

EPISODI: 2 - lifestyle emisija

PëRMBLEDHJE

Svi koji su u nekom trenutku bili u potrazi za nekretninom složit će se da je to jedan od najstresnijih perioda. Tražite li objekt za najam, kupnju ili prodaju, Mikulec će sa svojim timom za nekretnine istražiti koje su to najzanimljivije nekretnine na tržištu te vam pomoći u odabiru vašeg savršenog doma.
Nakon uspješne dvije sezone i u trećoj ćemo kroz svaku epizodu pratiti jednog kupca u njegovim zahtjevima i potrebama - od budgeta, kvadrature, broja soba, grada... kao i ima li posebne zahtjeve poput terase, dvorišta ili čak bazena. Tu je stručna ekipa agenata za nekretnine, građevinara, statičara, bankara, kao i dizajnera i arhitekata, kako bi kupac skupio što više informacija i lakše donio konačnu odluku.
Dok su u prvoj sezoni četiri potrage završile s pozitivnim ishodom, druga sezona bila je još uspješnija: čak sedam obitelji ispratili smo u novi dom!
Ovog proljeća izašli smo iz Zagreba pa smo uspješno potrage završili i u Ljubeščici, Selcu i Karlovcu, što nas posebno veseli jer gledatelji mogu kroz potragu i savjete naših agenata usporediti stanje na tržištu nekretnina i van Zagreba.

Fotot

Tražimo dom s Mirjanom Mikulec

Rishikime


Ska rishikime
REKOMANDIMET
  • X-Style (2012)

    image
    Il settimanale dedicato alle nuove tendenze della moda, costume, personaggi e lifestyle.
  • Zwischen Tüll und Tränen (2016)

    image
  • Guidos Deko Queen (2021)

    image
  • Revisited

    image
    We return to places which have been in the news - often a long time ago, sometimes recently - to see how local people are rebuilding their lives.
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.