poster

Normalan život

Normalan život (2008)

info | Kroaci

Ku ta shikojmë
Shfaqja nuk është në dispozicion

PëRMBLEDHJE

Gošće emisije su Anka Slonjšak, pravobraniteljica za osobe s invaliditetom RH, Aleksandra Milković, izvršna direktorica Udruge osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije i Branka Pažur, predsjednica Udruge invalida rada grada Siska (kojima je srušena zgrada i privremeno su u udruzi Slijepih i slabovidnih Grada Siska).
Govorit ćemo o rezultatima Konvencije UN-a o pravima osoba s invaliditetom u posljednjih 30 godina, o prevladavanju teškoća osoba s invaliditetom u vrijeme COVID-a i potresa te o inicijativi cijepljenja, osobito u područjima stradalim potresom.
Bit će riječi i o prioritetima problema osoba s invaliditetom i brojnim barijerama u ostvarivanju svih njihovih prava prema Konvenciji o pravima osoba s invaliditetom, koja je iznad svih zakona.
Vidjet ćemo reportažu iz Petrinje o važnosti udruga i ulozi asistenata, o Maloj kući i mnogim projektima koji unapređuju kvalitetu života osoba s invaliditetom i njihovim obiteljima, jer je radi potresa sada sve to onemogućeno.

Fotot

Normalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan život

Rishikime


Ska rishikime
REKOMANDIMET
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.