Velikodušnost i skup ukus, ali bez prebijene pare, to ne ide zajedno. Johan fon Almen ima ukusa za žene i fine stvari, ali nažalost, sreća ga je napustila. Zato se okreće krađi čim mu se ukaže prilika. U svemu tome pronalazi svoj pravi talenat.
Velikodušan, sa skupim ukusom, ali bez novca: kombinacija koja sluti na zlo. Johan Friedrih von Almen je čovek koji voli žene i luksuzne stvari u životu. Nažalost, čini se da mu ponestaje sreće. Kada se ukaže prilika, on se okrene krađi. Materijalne vrednosti su prolazne, pa zašto ne bi pomogao u njihovom prenošenju? Otkrivajući veći zločin on nalazi svoju strast. Zbog svog talenta za istraživanje, Almen sada želi da povrati ukradeno umetničko delo, privlačeći mračne sile iza sjajne fasade evropske više klase. Što je veći ulog, to su kriminalci nemilosrdniji, ali on nije impresioniran time. Dok pokušava da izbalansira svoj račun u banci, Almen mora da izbegava i metke, i kreditore. Nikad se ne oslanja na slučajnosti, voli avanture, čak je i u mogućnosti da pomogne siromašnima, dok se njegov verni sluga Karlos trudi da njegov poslodavac ostane na zemlji. Njih dvojica će zajedno naći izlaz, bez obzira na to koliko pištolja je upereno u njih.

Bilo je na kanalima:

One  DasErste  STAR Crime  3SAT  

PREPORUKE
  • Der Bozen Krimi (2015)

    image
    The Bolzano thriller - the series.
  • Dosije

    image
    Srpski "Fox crime" rekonstruiše zločine koji se odvijaju pred našim očima. Ubistva, pljačke, otmice, trgovina ljudima...naći će se u fokusu kriminalističkih...
  • SOKO Hamburg (2018)

    image
    SOKO Hamburg is a German crime series.
  • Prevare (2011)

    image
    Ukoliko jedan od partnera sumnja da ga drugi vara, angažirat će tim Balkanskih prevara koji će prikupljanjem osnovnih informacija, ispitivanjem prijatelja i...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.