Velika finansijska prevara je uništila reputaciju mlade advokatkinje Maje, a zbog te prevare nestala je sva ušteđevina njene mentorke Dajane Lokhart. Izbačene su iz advokatske firme i ostale su bez ičega. Ali dobijaju ponudu da se pridruže Kvin u jednoj od najmoćnijih advokatskih firmi u Čikagu. Ovo je spin-off serije The Good Wife.
„Dobra borba se nastavlja godinu dana nakon događaja iz poslednje epizode serije „Dobra žena. U novoj seriji, velika finansijska prevara je narušila ugled mlade pravne zastupnice Maje Rindel, istovremeno ostavivši njenu mentorku i kumu, Dajanu Lokart, bez ušteđevine. Izbačene iz firme Lokart&Li, pridružuju se Luki Kvin u jednoj od najistaknutijih čikaških advokatskih firmi.

Emitovanje na kanalima:

HTV1  

Bilo je na kanalima:

HBO3  HBO3 HU  FOX Life  HBO2 HU  HBO2  HTV3  HBO HU  HBO  HTV2  

Sledeće epizode:

danas
23:25
Dobra borba 5, ep. 7
danas
00:18
Dobra borba 5, ep. 8 ®
Sutra
23:24
Dobra borba 5, ep. 9 ®
Sutra
00:09
Dobra borba 5, ep. 10 ®
PREPORUKE
 • Profesor T. (2015)

  image
  U ovoj kriminalističkoj dramskoj seriji glavnu ulogu tumači Ben Miller, igrajući profesora i kriminologa Jaspera Tempesta, koji igrom slučaja postaje savjetnik...
 • K 11 - Kommissare im Einsatz (2002)

  image
  A team of detectives in Munich solve all kinds of crimes.
 • Devil's Throat (2019)

  image
  Although at first it is not clear why a corpse emerged from the river, it is such a strange crime, gradually gathering around the body some suspicious facts such...
 • Auf Streife (2013)

  image
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.