poster

Računovođa

The Accountant (2016)

Reditelj: Gavin O'Connor
NOVA TV | 29.4.24. | 00:55

Gde gledati
Televizija uživo Strimovanje
img
img
Ocena: 7.3/10
Ocena korisnika: 7.8/10
(108 glasova)

SINOPSIS

Ben Aflek je šarmantni genije za matematiku čija spoljašnjost smirenog računovođe sa naočarima krije mračnu tajnu: pod paravanom male računovodstvene firme, on radi za neke od najopasnijih kriminalnih organizacija na svetu.
Dobitnik Oskara, Ben Aflek tumači ulogu Kristijana Vulfa, matematičkog genija koji ima više afiniteta za brojeve nego za ljude. Pod paravanom male računovodstvene firme, on radi kao računovođa za neke od najopasnijih kriminalnih organizacija na svetu. Kada Uprava za sprečavanje pranja novca, koju vodi Rej King (Dž.K. Simons), počne da se zanima za Kristijana, on prihvati legalnog klijenta – vrhunsku robotičku kompaniju čija službenica računovodstva je otkrila nedoslednosti koje se mere milionima dolara. Ali, dok Kristijan razotkriva prevaru i približava se istini, raste i broj ubijenih.

Fotografije

RačunovođaRačunovođaRačunovođaRačunovođaRačunovođaRačunovođaRačunovođaRačunovođaRačunovođaRačunovođaRačunovođaRačunovođaRačunovođaRačunovođaRačunovođaRačunovođaRačunovođaRačunovođaRačunovođaRačunovođa

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.