Srpski "Fox crime" rekonstruiše zločine koji se odvijaju pred našim očima. Ubistva, pljačke, otmice, trgovina ljudima...naći će se u fokusu kriminalističkih priča. Autor Mašan Lekić donosi priče o serijskim ubicama na našim prostorima. Zločinci za koje smo mislili da se pojavlju samo u filmovima, sejali su smrt po Srbiji i regionu. U narednih nekoliko epizoda ekipa „Dosijea“ govori o ubicama koje su izvršile jezive zločine na ovim podnebljima i uterivale građanima strah u kosti. Otkriće nam užasne detalje o ubici Trobecu, zatim Niškom Džeku Trboseku, o organizovanim ubilačkim grupama koje su ubijale širom Srbije i o serijskim ubicama koje su stigle i do Makedonije.

Prva epizoda pod nazivom „Trobecova peć“ govori o ubici Metodu Trobecu koji je mamio žene u svoju kuću u gustoj šumi gde ih je ubijao, a potom palio u svojoj peći za pečenje hleba. Trobec je sasvim slučajno otkriven, a policija kada je ušla u njegovu kuću videla je prizor kao iz najgorih horor filmova. U peći, kao i na imanju oko kuće pronađeni su ostaci ljudskih kostiju. Dokazano je da je izvršio šest zločina, međutim sumnja se da ih je bilo mnogo više. Trobec je poslužio kao inspiracija alternativnoj pank grupi iz Zagreba koja se zvala „Trobecove krušne peći“ .

Emitovanje na kanalima:

Prva KICK  

Bilo je na kanalima:

Prva  Prva TV CG  Prva FILES  Prva LIFE  Prva MAX  Prva Plus  RTS SVET  

Sledeće epizode:

Sutra
12:35
Dosije
Sutra
19:15
Dosije
Sutra
23:00
Dosije
nedelja
11:45
Dosije
nedelja
19:25
Dosije
nedelja
23:00
Dosije
17.6.23.
12:35
Dosije
17.6.23.
19:15
Dosije
17.6.23.
23:00
Dosije
18.6.23.
11:45
Dosije
18.6.23.
19:25
Dosije
18.6.23.
23:00
Dosije
PREPORUKE
 • Izdaja (2016)

  image
  Chilling stories of chasing the American dream and how the veneer can dramatically crumble, ending in murder at the hands of a trusted family member, co-worker,...
 • Cijena dužnosti (2018)

  image
  "The Price of Duty" follows dedicated detectives from across the country as they recount their stories of complex cases that have emotionally impacted and changed...
 • Der Blaulicht Report (2015)

  image
 • Osamdesete: Smrtonosna decenija (2016)

  image
  Krenite na zanimljivo i zastrašujuće putovanje kroz vrijeme, natrag u 1980-e, i otkrijte mračnu stranu najomiljenijeg američkog desetljeća.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.