Seriju 'Stalker' predvode glumci Maggie Q i dobitnik Zlatnoga globusa Dylan McDermott u psihološkom trileru o detektivima koji istražuju vrebalačke incidente – uključujući voajerizam i cyber-uznemiravanje – za Jedinicu za procjenu prijetnja losanđeleske policije. Detektiv Jack Larsen (McDermott) nedavno je prebačen u Jedinicu iz njujorškoga Odjela za ubojstva, a zbog svoga se samopouzdanja, snažnoga karaktera i upitnoga ponašanja već znao naći u nevoljama. Međutim, njegovo bi se pretjerano samopouzdano, na trenutke arogantno ponašanje moglo pokazati korisnim na novom radnome mjestu.

Njegova šefica, poručnica Beth Davis (Maggie Q), jaka je, fokusirana i stručna u svom području, a vodi je njezino traumatično iskustvo žrtve. S ostatkom svoga tima, mladim, ali gorljivim detektivom Benom Caldwellom (Victor Rasuk) i pametnom i snalažljivom detektivkom Janice Lawrence (Mariana Klaveno), Larsen i Davis procjenjuju razinu prijetnja slučajeva i reagiraju prije nego što se vrebanje i zastrašivanje otmu kontroli, istovremeno pokušavajući držati privatne opsesije pod kontrolom.


O glumcima:

DYLAN McDERMOTT
(detektiv Jack Larsen)

Dobitnik Zlatnoga globusa i za Emmy nominirani glumac Dylan McDermott dokazao je svoj talent na filmu, televiziji i u kazalištu. Nedavno se pojavio u dugometražnom filmu 'Pad Olimpa' zajedno s Gerardom Butlerom, Morganom Freemanom i Aaronom Eckhartom. Glumio je i u filmovima 'Charliejev svijet', 'Kampanja za luzere', 'Na vatrenoj liniji', 'Čelične magnolije', 'Čudo u 34. ulici' i 'Hamburger Hill'. U novije vrijeme glumio je u prve dvije sezone televizijske serije 'Američka horor priča'. Među McDermottovim ostalim televizijskim ulogama tu su drame 'Hostages', 'U sjeni zakona' i 'Pravda za sve', koje su mu priskrbile nominaciju za Emmy, dvije nominacije za nagradu Zlatni globus te nagradu Zlatni globus. Glumio je i u brojnim kazališnim predstavama.


MAGGIE Q
(Beth Davis)

Maggie Q istaknula se u popularnoj akcijskoj seriji 'Nikita' kao odbjegli ubojica koji se vraća srušiti tajnu organizaciju koja ju je obučila. Q je nedavno glumila u dugometražnom filmu 'Različita' iz 2014., prvom filmu iz znanstvenofantastične trilogije utemeljene na knjigama spisateljice Veronice Roth. Q je glumila u nizu akcijskih filmova, uključujući 'Nemoguću misiju 3' i 'Umri muški 4'. Također je glumila u akcijskoj komediji 'Vatrene loptice'. Pojavila se u više komedija i drama u kojima je pokazala svoju svestranost u raznim žanrovima. Godine 2012. posudila je glas princezi Diani i Wonder Woman u animiranoj televizijskoj seriji 'Tinejdžeri superjunaci', a 2011. glumila je u postapokaliptičnom znanstvenofantastičnom trileru 'Sveti ratnik'. Q je nastupila i u filmovima 'New York, volim te' i 'Obmana'. Q je rođena Havajka iz Honolulua te je aktivistkinja za životinjska i ljudska prava.

Bilo je na kanalima:

Sixx  Kabel 1  NOVA TV  CBS Reality  Sat.1  

PREPORUKE
  • Der Bozen Krimi (2015)

    image
    The Bolzano thriller - the series.
  • Vavilon Berlin (2017)

    image
    Berlin burnih dvadesetih godina: metropola za talentovane, ambiciozne i mahere. Ali ispod bleštave površine, osiromašene narodne mase bore se za bolji život. To...
  • Doušnici (2002)

    image
    Od Dejvida Sajmona, tvorca i koscenariste HBO serije “Ugao” koja je dobitnik tri nagrade Emi, ova nepolirana i izuzetno realistična HBO serija prati čitav tok...
  • Kolumbo (1971)

    image
    Policijski inspektor Columbo (Peter Falk) je nemarno odjeven, naizgled naivan i previše pristojan detektiv koji ne odaje dojam čovjeka sposobnog riješiti bilo...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.