TV serija zasnovana na kratkim pričama Agate Kristi, u kojoj Herkul Poaro, čuveni belgijski detektiv, biva uključen u raznovrsne misterije, koje potom i rešava uz pomoć svojih saradnika i pomoćnika.
Dejvid Sačet je ostvario najbolji prikaz slavnog Belgijanca Agate Kristi, jer se sa velikim žarom predao istraživanju: pročitao je sve romane, kratke priče i komade u kojima je Poaro glavni lik, izvlačio svaku karakteristiku i stvorio dosije čijim detaljima, urednošću i logikom bi se ponosio i opsednuti Kristin detektiv. Najviše zahvaljujući njemu milioni su zavoleli ili se ponovo zaljubili u ekscentričnog detektiva koji obožava fine praline i iznad svega ceni male sive ćelije.

Emitira se na kanalima:

RTL  

Bilo na kanalima:

Timeout  Superstar 2  HTV2  HTV1  RTRS  FTV  PINK Family  RED tv  RT Vojvodina 1  HTV3  

Sledeće epizode:

subota
11:40
POARO 1, ep. 1, SERIJA
subota
12:40
POARO 1, ep. 2, SERIJA
nedelja
11:50
POARO 1, ep. 3, SERIJA
nedelja
12:50
POARO 1, ep. 4, SERIJA
14.8.21.
11:25
POARO sezona / 10 1, ep. 5, SERIJA
14.8.21.
12:25
POARO sezona / 10 1, ep. 6, SERIJA
PREPORUKE
 • Profilisanje (2009)

  danas
  image
  Francuska serija koja prati Chloé kao kriminalističku psihologinju koja ostražuje ubojice, čime pomože policiji riješiti posebne problematične slučajeve.
 • Krvna veza (2012)

  danas
  image
  Američka dokumentarna serija koja istražuje istinsko zlo koje ljude tjera da prekorače granice zakona i otkriva zločine koji su posljedica temeljnih ljudskih...
 • Zagonetni slučajevi doktora Blejka (2013)

  danas
  image
  Dr Lušijen Blejk napustio je Balarat kao mladić. Sada se vratio da preuzme medicinsku praksu svog oca i ulogu gradskog policijskog hirurga.
 • Magánnyomozók (2014)

  danas
  image
  An anthology series in which private investigators unearth the personal secrets and lives of those involved through their investigations into the heart of the...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.