poster

Кронике Матта Хаттера: RAZARAČ ĆELIJA PONOVNO RAZARA

MATT HATTER CHRONICLES 3 (2011)


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 3

епизода: 1 - RAZARAČ ĆELIJA PONOVNO RAZARA

Содржина

Треќа сезона пустоловно-хумористичне анимиране серије о Матту Хаттеру доноси 13 нових епизода.
Матт Хаттер је обични дјечак који открива да његова обитељ брани улаз у другу димензију која се зове Мултисвемир. Како би спасио наш свијет и Мултисвемир, Матт се мора борити и заробити злогласне негативце из филмова, митова и легенди.
У борби против заклетог непријатеља лорда Тенороца помажу му трагачица Роxие и чувар Гомез...
С помоќу своје унапријеѓене Троструке сфере Тенороц ослобаѓа Магнифика, напола човјека, напола фигурицу-снагатора, како би покорио Мултисвемир. Матт, Роxие и Гомез супротстављају му се у Земљи развалина, но Матт се почиње колебати: је ли заиста кадар бити јунак Хаттер? Но кад Магнифико доведе у опасност Клинце с улице, Матт започиње жестоку борбу и уводи ред у Карневалград.

Продуцент: Nigel Stone
Уредник: Krešimir Zubčić

Слики

Кронике Матта ХаттераКронике Матта ХаттераКронике Матта ХаттераКронике Матта ХаттераКронике Матта ХаттераКронике Матта ХаттераКронике Матта ХаттераКронике Матта ХаттераКронике Матта ХаттераКронике Матта ХаттераКронике Матта ХаттераКронике Матта ХаттераКронике Матта ХаттераКронике Матта ХаттераКронике Матта ХаттераKronike Matta Hattera 01Kronike Matta Hattera 02Kronike Matta Hattera 03Kronike Matta Hattera 04Kronike Matta Hattera 05

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.