poster

The Lion Guard

The Lion Guard (2015)

Режисер: Howy Parkins, Tom De Rosier

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 21

Содржина

Кион је Симбин и Налин син, Киарин млаѓи брат и принц Поносне земље. Као другороѓено краљево дијете Кион постаје воѓа Лавље страже, екипе која чува њихову земљу и брани Круг живота. Кион и његови пријатељи медоједни јазавац Бунга, нилски коњ Бесхте, гепард Фули и чапља Оно веќином бране свој дом од хијене Јање и његовог клана.
Радња серије смјештена је у временском размаку унутар филма Краљ лавова 2: Симбин понос , а прати авантуре Киона, најмлаѓег младунца Симбе и Нале. Као другороѓени краљев насљедник, управо Кион постаје воѓа Лавље страже, неустрашиве скупине животиња која штити своју земљу и Круг Живота. Кион и његови пријатељи - јазавац Бунга, нилски коњ Бесхте, гепард Фули и чапља Оно одолијевају непрестаним нападима хијене Јање и њезина клана, а упадајуќи у невоље и бранеќи свој териториј, храбра ќе дружина научити важне животне лекције о љубави, храбрости, пријатељству, жртви за друге и животу у чопору.

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.