poster

Винкс Клуб

Winx Club (2004)


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 8

епизода: 10

Содржина

Блоом је обична дјевојка која је открила да је вила с изнимним способностима. Она се научи користити својим чаробним моќима у најбољој школи за виле на свијету - школи Алфеа. Блоом и њезине пријатељице марљиво уче у школи, друже се на својим омиљеним мјестима у чаробном свијету Магиxу те судјелују у многим узбудљивим пустоловинама.
С вилама креќу у мисију спашавања оцеана у цртаној серији Wинx цлуб, а за њу су им потребне нове магичне трансформације. Хармониx је развијена нова моќ која Wинxице чини снажнијима, чак и под водом, док је Сирениx само за највише рангиране виле. Захваљујуќи овој невјеројатној моќи Wинxице могу уќи у Бескрајни оцеан. У оцеанским дубинама Wинxице ќе се морати суочити с новим страшним зликовцем: Тританнусом. Он је био нормални тритон који је под утјецајем онечишќења мутирао у моќно чудовиште. Његов је главни циљ владати Чаробним свијетом. С обзиром да њихова садашња моќ није довољно снажна под водом, Wинxице креќу у потрагу за моќи Хармониx те древне трансформације Сирениx које ќе им омогуќити да постану виле сирене.

Најмлаѓи гледатељи открит ќе у овој цртаној серији да ли ќе Wинxице успјети спасити Чаробни свијет те спријечити Тританнуса у накани да постане зли владар Бескрајног оцеана.

Слики

Винкс КлубВинкс КлубВинкс КлубВинкс КлубWinx club 01Winx club 02Winx club 03Winx club 04

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.