Содржина

Цлиффорд Пеацхе (Цхрис Макепеаце) је нови клинац у средњој школи Лаке Виеw, чијим покушајима да се уклопи у ново друштво никако не помаже чињеница што је увриједио школског насилника Моодyја (Матт Диллон), воѓу скупине проблематичних клинаца који од осталих изнуѓују новац за ужину. Ова се банда претвара како ученике штити од тајанственог Линдермана (Адам Балдwин), којега прати гласина како је потпуно хладнокрвно убио роѓеног брата. Како би се заштитио, Цлиффорд унајмљује Линдермана као свога тјелохранитеља. Када Моодy повиси улоге, Линдерман ќе морати одлучити исплати ли му се борити се за оно у што вјерује, макар му проблематичан имиџ може само наштетити.


Један од најбољих тинејџерских филмова осамдесетих година прошлог стољеќа, „Мој тјелохранитељ" редатеља Тонyја Билла успио је управо у ономе у чему многи жанровски сродници нису - а то је толико увјерљиво приказивање средњошколских проблема да му ништа не могу приговорити ни средњошколци сами. Постигао је не покушавајуќи тинејџерима доцирати како се ваља понашати, него прецизно проучавајуќи њихове животе и препреке с којима се суочавају, макар се оне одраслима чиниле безазленима. Иако је номинални главни лик овог филма клинац којега глуми Цхрис Макепеаце, његов средишњи сукоб онај је ликова које портретирају славни Адам Балдwин и Матт Диллон, тада тек на почецима својих богатих каријера.

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.