Содржина

Обожаватељ Џонија Холидеја се једног дана буди у свету у коме Џони не постоји. Очајан, почиње да истражује и проналази Жан-Филипа Смета (како гласи право име Џонија Холидеја), власника куглане у предграѓу и покушава да га убеди да постане Џони – што зближава њихово двоје деце: шеснаестогодишњу девојчицу која пролази кроз своју готску фазу и дечака у растафаријанском периоду.
Фабрис је велики, а можда и највеќи обожаватељ Жан-Филипа Смета, познатијег као Џони Холидеј, највеќег рокера којег је Француска икад имала. Фабрис се једног дана буди у паралелном свету у коме Џони не постоји. Фабрис постаје опседнут идејом да врати свог идола на пиједестал, где му је и место. Открива да Жан-Филип води куглану. Треба да надокнаде четрдесет изгубљених година, али једно је сигурно... никад није прекасно да промениш своју судбину.

Слики

Жан-ФилипЖан-ФилипЖан-ФилипЖан-Филип

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.