poster

POČETI PONOVNO

WILD ABOUT HARRY (2000)

Комедија, Pоманса, Драма | Германија, Обединетото Кралство, Ирска
Режисер: Declan Lowney

рејтинг: 5.8/10

Содржина

Харрy се никако не може присјетити... што је то заборавио! Брендан Глеесон и Аманда Донохуе звијезде су ове симпатичне комедије о потребама искориштавања свега што нам судбина баци под ноге.

Сјеверноирска телевизијска звијезда, кухар Харрy МцКее (Брендан Глеесон) познат је и по разулареном понашању, пијаним ноќима и неугодним сваѓама са супругом. Послије расправе о разводу, Харрy је претучен у својој гаражи, а од посљедица пада у кому. Кад се пробуди, Харрy мисли како има 18 година и не може се сјетити ничега што је чинило његов живот. Супруга Рутх (Аманда Донохуе) не говори му какав је пропалица био и труди га се формирати у бољу особу. Меѓутим, Харрy ипак сазнаје тко је точно био и како се понашао...Романтична комедија редатеља Децлана Лоwнеyја 'Почети поновно' може нас подсјетити на бројне филмове који су тематизирали човјекову промјену кроз низ неуобичајених околности, али ово је оригинално дјело топлог приступа главним ликовима, њиховим несавршеностима и проблемима. Спајајуќи елементе обитељске драме и тинејџерске комедије у цјеловит спој, Лоwнеy је добио филм који се гледа с лакоќом. Брендан Глеесон апсолутно је сјајан као кухар Харрy, али не смијемо занемарити ни Аманду Донохуе у улози његове вјерне супруге.

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.