рејтинг: 7.2/10
Оценка на корисникот: 10/10

Содржина

Сузан и Шерон су идентичне близнакиње раздвојене по роѓењу. Не знају једна за другу док се не упознају у летњем кампу. Схвативши ко су, мењају места да би упознале оног родитеља ког не познају и планирају да их помире.
Хејли Милс глуми 13-годишње идентичне близнакиње Сузан и Шерон, које се први пут сусреќу у летњем кампу. Убрзо схватају да су раздвојене у раном детињству кад су се њихови родитељи, Мич и Меги, развели. Да би се нашалиле, девојчице мењају места: она која је живела с Мичем одлази код Меги и обратно. Мич планира да се ожени „погрешном женом“, раздражљивом Вики. Близнакиње планирају да поново споје своје родитеље, али пут ка помирењу је прилично џомбаст. Потребан им је комичан одлазак на камповање да би се решиле проблематичне Вики и подстакле Мича и Меги да обнове своје завете.

Слики

Замка за родитељеЗамка за родитељеЗамка за родитељеЗамка за родитељеЗамка за родитељеЗамка за родитељеЗамка за родитељеЗамка за родитељеЗамка за родитеље

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.