poster

Минусове муке са Земљанима

EARTH MINUS ZERO (1997)

Режисер: Joey Travolta

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 2.5/10
Оценка на корисникот: 5.5/10
(2 гласови)

Содржина

Знанственофантастична комедија. Минус стиже на Земљу и поприма облик првог човјека којега угледа, разносача пице. Такав, с пицом у руци, позвани на врата Хеллерових, обитељи у којој живе: тата Марсхалл (С. Јонес), инжењер без посла; мама Деббие (М. Страссман), која се о свему брине; тинејџер Јоеy (Б. Пиерце), који највише времена проводи играјуќи видеоигрице, и најмлаѓи члан обитељи, његова сестрица Циндy (Б. Лее Харвеy), која жели играти Нинтендо. Кад мама отвори врата разносачу пица, Минус је својом направом смањи на величину мрава, а исто то направи и с татом. Кад Циндy угледа Минусову направу за смањивње на поду, узме и смањи га. Вјерујуќи да је направа Нинтендо, она је поносно показује брату. Јоеy схваќа да то није Нинтендо, али не зна о чему се ради, па помоќ потражи код др. Јефферсона (П. Морита), професора роботике и нанотехнологије. Др. Јефферсон утврди да направа није са Земље...

Филм се темељи на идеји о свемирском посјетитељу који жели са собом понијети неколико примјерака људи, јер ќе Земљани сами себе уништити, те о направи која смањује и повеќава биќа и ствари, а обилује изврсним визуалним ефектима, динамичан је и пун акције. Филм је режирао Јоеy Траволта, који је и аутор ТВ серије Драга, смањио сам дјецу, у којој се варира исти мотив магичног смањивања.

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.