Содржина

Мисице путују на избор за Мисс Галаксије авионом којим управљају Маxимус Поwерс (Ериц Робертс) и Мике Саундерс (Цхарлие Сцхлаттер). Авион се сруши на изолирано мјесто на којем лежи Ноина арка, коју штити Јурски Парк. Док се путници боре за живот, ванземаљци желе с помоќу арке уништити људску врсту и завладати Земљом.
Пародија неколико великих филмских хитова на челу са Господаром Прстенова води нас све до Неверланда, контроверзног ранча Мицхаела Јацксона. Иако је у посљедње вријеме био јако заузет суѓењем, посебице бирањем новог оутфита за сваки дан, Мицхаел Јацксон се успио посветити и једном необичном филмском пројекту у којем уз Ерица Робертса глуми сам себе. Њихв двојица и цијела чета љепотица налази се у авиону на лету за Јапан гдје би се требало одржати натјецање љепоте. Умјесто на позорници, након што им се авион сруши, екипа ќе се наќи на напуштеном отоку усред ничега.

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.