рејтинг: 6.4/10
Оценка на корисникот: 10/10

Содржина

Након готово две деценије под окриљем остарелог мужа, одана мајка и домаќица, Пипа Ли пролази кроз кризу средњих година.
Ребека Милер је сама адаптирала један од својих романа у ову комедију-драму о жени која започиње живот испочетка пошто је муж напусти због млаѓе жене. Пипа Ли (Робин Рајт Пен) је брижна мајка двоје одрасле деце и супруга успешног издавача Херба (Алан Аркин). Упркос чињеници да је 30 година млаѓа од Херба, Пипа и њен супруг никада нису остајали без теме за разговор. Она је одувек уживала у стрци која влада у Њујорку, али када Херб доживи озбиљан срчани удар, Пипа мора да се пресели с њим у мирну куќу у предграѓу градиќа у Конектикату. И, бар на неко време, и она ужива у честим вечерама са својим новим пријатељима Семом (Мајк Бајндер) и Сандром (Винона Рајдер) и у мирним ноќима у којима се стара о Хербу, који је у последње време постао потпуно удаљен. Све то почиње да се мења када Крис (Кијану Ривз) стигне у град након жучног развода. Постепено, Пипина потиснута осеќања почињу да испливавају на површину, откривајуќи конфликт који постоји измеѓу безбрижне девојке каква је некад била и фрустриране жене која је заузела њено место. Негде током свог животног пута Пипа је изгубила саму себе. Али Пипино невероватно путовање самооткриќа тек почиње. У филму играју и Џулијан Мур, Моника Белучи, Марија Бело и Блејк Лајвли.

Слики

Приватни животи Пипе ЛиПриватни животи Пипе ЛиПриватни животи Пипе ЛиПриватни животи Пипе ЛиПриватни животи Пипе ЛиПриватни животи Пипе ЛиПриватни животи Пипе ЛиПриватни животи Пипе ЛиПриватни животи Пипе ЛиПриватни животи Пипе ЛиПриватни животи Пипе ЛиПриватни животи Пипе ЛиПриватни животи Пипе Ли

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.