Содржина

Бедни ситни лопов (Дастин Хофман) анонимно спасава 54 људи из запаљеног авиона, али за тај храбри чин заслуге преузима шармантни бескуќник и постаје национална медијска сензација.
Авион са 54 путника – укључујуќи телевизијску репортерку Гејл Гејли (Џина Дејвис) – пада тачно испред ситног преваранта Бернија ЛаПланта (Дастин Хофман). Пошто се први затекао на месту несреќе, ризикује свој живот и спашава авион пун путника. Али држеќи се свог мота „увек се притаји“, Берни нестаје у кишној ноќи. Кад Гејлина ТВ куќа понуди милион долара за идентитет „Анѓела са лета број 104“, појављује се преварант – бескуќник Џон Бабер (Енди Гарсија), који зна истину, јер је својим колима повезао Бернија кад је стопирао, након чега му је овај испричао своју причу. Проглашен за несебичног хероја, Бабер постаје телевизијски и медијски миљеник. Бернијеви безуспешни покушаји да обзнани истину кулминирају завршним сукобом измеѓу правог хероја и преваранта на симсу десетог спрата хотела „Дрејк“.

Слики

Случајни херојСлучајни херој

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.