Jan Josef Liefers

actor

Ditëlindje: 1964

Aktor:

 1. 1. Tatort (1970), seriale
  ...
  Prof. Karl-Friedrich Boerne
 2. ...
  Teacher
 3. 3. Rossini (1997), Film
  ...
  Bodo Kriegnitz
 4. ...
  Rudi Wurlitzer
 5. ...
  Leonard
 6. ...
  Roger Leonhard
 7. ...
  Self
 8. ...
  Johnny
 9. ...
  Martin Remus
 10. ...
  Sebastian Hartmann
 11. ...
  Bruno Reger
 12. ...
  Thomas Löwe
 13. ...
  Michael Späth
 14. ...
  Benny Edelmeister
 15. ...
  Achim Delvental
 16. 18. Inas Nacht (2007), seriale
  ...
  Self
 17. ...
  Peter Homann
 18. ...
  Prof. Karl-Friedrich Boerne
 19. ...
  Rochus 'Rocco' Siwak
 20. ...
  Ruben
 21. ...
  Hans Mittelstädt
 22. ...
  Self
 23. 26. The Tower (2012), Film
  ...
  Richard Hoffmann
 24. ...
  Guido Schamski
 25. ...
  Baron Münchhausen
 26. ...
  Joachim Vernau
 27. ...
  Rochus 'Rocco' Siwak
 28. ...
  Albert Goldmann
 29. ...
  Joachim Vernau
 30. ...
  Joachim Vernau
 31. ...
  Serge
 32. 35. Quizduell (2014), seriale
  ...
  Self
 33. ...
  Professor Weissinger
 34. ...
  Guido Schamski
 35. 39. Disaster (2015), Film
  ...
  Mace
 36. ...
  Joachim Vernau
 37. ...
  Peter
 38. ...
  Balthasar Thomas
 39. ...
  Holzer
 40. ...
  Hannes Wenger
 41. 45. Comeback (2018), Film
  ...
  Rainer
 42. 46. Arthur's Law (2018), seriale
  ...
  Arthur Ahnepol
 43. ...
  Self
 44. ...
  Joachim Vernau
 45. ...
  Joachim Vernau
 46. ...
  Self
 47. ...
  Bernd Küster

Regjia:

Skenaristi:

Regjisori:

 1. 1. Disaster (2015), Film
  ...
  co-producer

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.