Mario Kassar

actor

Ditëlindje: 1951

Regjisori:

 1. ...
  executive producer
 2. ...
  co-producer
 3. 3. Rambo (1982), Film
  ...
  executive producer
 4. ...
  executive producer
 5. ...
  executive producer
 6. ...
  executive producer
 7. ...
  executive producer
 8. ...
  executive producer
 9. ...
  executive producer
 10. ...
  executive producer
 11. ...
  executive producer
 12. 12. Akt Force (1990), Film
  ...
  executive producer
 13. ...
  executive producer
 14. ...
  executive producer
 15. ...
  executive producer
 16. ...
  executive producer
 17. 17. The Doors (1991), Film
  ...
  executive producer
 18. ...
  executive producer
 19. ...
  executive producer
 20. ...
  executive producer
 21. ...
  executive producer
 22. ...
  executive producer
 23. 24. Showgirls (1995), Film
  ...
  executive producer
 24. ...
  executive producer
 25. ...
  executive producer
 26. ...
  executive produced by

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.